snitel?1sfat va rog
-
0 0am o intrebare,vreau sa fac snitel din carne de porc ,, dupa ce am batut carnea o dau prin :faina-ou-faina?sau prin ou- pesmet?cum iese mai bun?Magi pofta de snitel crocant- este si pentru snitel din carne de porc?l-a folosit cineva?Va pup
-
Snitelul original e ala vienez: din carne de vitel. Se plateaza carnea, apoi se da prin faina, ou batut amestecat cu sare si piper, apoi prin pesmet. Se scutura de surplusul de pesmet si se prajeste in ulei fierbinte. Dupa ce e prajit, se pune pe o bucata de hartie de bucatarie, care va suge din ulei. Se serveste cu o bucatica de lamaie.
-
mersi pt ajutor fetelor , sotu vine din voiaj si pt k tot m-am oferit sa ii fac ceva bun de mankre si m-am ratoit la el cand mi-a zis sa le spun alor lui sa ii fak ciorba de burta (stie ca eu nu stiu sa fac asa ceva) mi-a zis:"mmm iubita ma intrebai ce vreau sa pap?oki :snitel & o prajitura , dar facuta de TINE sa nu ma pacalesti da?
" asa k sunt in "focuri" eu nu prea gatesc , intr-un an de casnicie ne-am vazut doar 2 luni iar eu mananc te miri ce
pupici tuturor -
Eu fac asa... Batut foarte bine, trecut apoi prin ou amestecat cu o lingurita de mustar, vegeta, piper, un pic de marar sau patrunjel tocat bine si apoi prin pesmet amestecat cu cascaval ras ... Pus in ulei incins, un pic mai mult. Scos pe o farfurie cu hirtie absorbanta sau servetel... e o nebunie.