snitel?1sfat va rog

•  
    • 364 mesaje
    23 Oct 2005, 13:52
    0 0
    am o intrebare,vreau sa fac snitel din carne de porc ,, dupa ce am batut carnea o dau prin :faina-ou-faina?sau prin ou- pesmet?cum iese mai bun?Magi pofta de snitel crocant- este si pentru snitel din carne de porc?l-a folosit cineva?Va pup
  •  
    • 293 mesaje
    23 Oct 2005, 17:37
    0 0
    Eu stiam prin faina, ou, pesmet. Pesmetul asta de care vorbesti nu-l cunosc, dar ar trebui sa scrie pe pachet....
  •  
    • 364 mesaje
    23 Oct 2005, 23:25
    0 0
    multumesc pt raspuns, deci am sa iau si pesmet .pupici
  •  
    • 2198 mesaje
    24 Oct 2005, 14:19
    0 0
    Baby , depinde de snitel ..Cel parizian -ou , faina ,ou ..Cel vienez ou, faina , ou , pesmet ...
    La chestiile alea speciale din comert este de ajuns sa uzi carnea inainte ..dar daca vrei poti sa o bagi si in putin ou .
    Pofta buna.
  •  
    • 1303 mesaje
    24 Oct 2005, 14:25
    0 0
    eu dau doar prin ou si pesmet ca dupa aia mi se pare ca iese cu prea multa "coca" care nu e tocmai sanatoasa... (faina prajita- moartea stomacului)
  •  
    • 1511 mesaje
    24 Oct 2005, 21:10
    0 0
    Snitelul original e ala vienez: din carne de vitel. Se plateaza carnea, apoi se da prin faina, ou batut amestecat cu sare si piper, apoi prin pesmet. Se scutura de surplusul de pesmet si se prajeste in ulei fierbinte. Dupa ce e prajit, se pune pe o bucata de hartie de bucatarie, care va suge din ulei. Se serveste cu o bucatica de lamaie.
  •  
    • 364 mesaje
    24 Oct 2005, 22:32
    0 0
    mersi pt ajutor fetelor , sotu vine din voiaj si pt k tot m-am oferit sa ii fac ceva bun de mankre si m-am ratoit la el cand mi-a zis sa le spun alor lui sa ii fak ciorba de burta (stie ca eu nu stiu sa fac asa ceva) mi-a zis:"mmm iubita ma intrebai ce vreau sa pap?oki :snitel & o prajitura , dar facuta de TINE sa nu ma pacalesti da?" asa k sunt in "focuri" eu nu prea gatesc , intr-un an de casnicie ne-am vazut doar 2 luni iar eu mananc te miri cepupici tuturor
  •  
    • 346 mesaje
    26 Oct 2005, 21:20
    0 0
    eu prefer sa fac aluat de clatite mai grosut si vreau sa-ti zic ca ies grozave indiferent de carnea folosita si pun acolo in aluat condimente si un pic de marar si ai mei mananca de mama-focului
  •  
    • 248 mesaje
    8 Nov 2005, 13:27
    0 0
    snitel de pui:

-carnea de pui se da prin faina, prin amestecul de ou ( ou batut + lapte + condimente )si la sfarsit prin fulgi de porumb ( usor zdrobiti ).

pofta buna !
  •  
    • 48 mesaje
    30 Dec 2005, 11:52
    0 0
    Eu fac asa... Batut foarte bine, trecut apoi prin ou amestecat cu o lingurita de mustar, vegeta, piper, un pic de marar sau patrunjel tocat bine si apoi prin pesmet amestecat cu cascaval ras ... Pus in ulei incins, un pic mai mult. Scos pe o farfurie cu hirtie absorbanta sau servetel... e o nebunie.
  •  
    • 562 mesaje
    4 Ian 2006, 20:58
    0 0
    Apreciez talentul tau gastonomic dar as vrea sa stiu ce fel de EVA esti tu Liviu?
  •  
    • 48 mesaje
    5 Ian 2006, 16:19
    0 0
    Sa inteleg ca barbatii nu sint buni buctari? Oricum, sint o Eva.