catering
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Oct 2005, 16:330 0Buna fetelor,
Indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu ceva adresa de site-uri, telefoane ale firmelor de catering probate de voi sau pe care firma unde lucrati le foloseste. Apelez la aceasta metoda deoarece am incredere in parerile voastre, al celor dintre voi care ati "probat" pe propria piele produsele acestora.
Va pup -
31 Oct 2005, 15:17Dar vino mama s-o incerci pe a mea !
Si voi , care m-ati incercat deja , nu ma lasati la nevoie, sariti cu laudele !
Acu'serios , intra pe www.lappetit.ro si vezi daca ti se pare interesant .
Si eventual contacteaza-ma sa-mi spui ce anume te intereseaza ...eveniment sau contract zilnic .
TE pup si te astept. -
1 Nov 2005, 15:25multumesc maddy, chiar nu suna rau deloc. si nici preturile nu-s mari, tocmai bune. totusi as vrea sa+mi spui mai multe: de exemplu, daca seful o sa fie de acord si o sa vrea contract, cum se fac livrarile (ce recipiente folositi) si daca preturile vor fi identice cu cele afisate pe site ori beneficiaza de un discount. imi mai poti da si orice alt detaliu care consideri tu ca ar trebui sa-l stiu. multumesc mult.
-
2 Nov 2005, 10:34Draga mea, in economia de piata , totul este negociabil ...
Binenteles ca pentru contracte ferme exista discounturi , iar preparatele se livreaza in recipiente de unica folosinta + tacamuri+ servetele ...
Meniul care este pe site contine produsele obisnuite , cele care se pot comanda si telefonic pentru livrare in aceeasi zi ..Pentru cei seriosi si care vor sa lucreze cu noi pe termen lung realizam si meniuri personalizate ( mancare gatita /preparte traditionale )pe care le alege clientul .
Cel mai bine ese sa-mi scrii personal cam ce ati dori voi ,ce tip de meniu si cam ce sa contina ....Eu studiez si iti fac preturi .Eventual imi poti da o suma alocata /persoana si vad eu ce pot sa fac.
Te astept sa ma contactezi :bryan-madalina@xnet.ro.
SAu da-mi un mail/fax de la firma ta si pregatesc eu o oferta dichisita pentru seful tau.
TE pup dulce si vorbim.
Înapoi la: Forum » Gastronomie