prod. de curatat baia

•  
    • 575 mesaje
    20 Oct 2005, 16:15
    0 0
    Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cu ce se spala baia cel mai bine? Vreau sa straluceasca chiuveta si mai ales bateriile din inox.. Baia e noua, am renovat-o anul asta dar n-am prea avut grija de ea..
    Cillit Bang cum e?
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Oct 2005, 22:45
    0 0
    Daca nu e vorba de uzura, ci de tartru, iti recomand sa folosesti otet. Ai sa fii uimita ce poate face.

Daca problema e ceva mai serioasa, cillit bang (dar iti pui manusi de cauciuc, pt ca va trebui, totusi, sa freci suprafetele).
  •  
    • 575 mesaje
    21 Oct 2005, 09:53
    0 0
    Otet? Uau, ce interesant.. O sa incerc! Pana una alta am frecat-o aseara (baia! cu cillit bang anti-tartru (de ala mai ieftin - 70 de mii si nu 170 ala mov cu verde) si s-a dus dar nu impecabil. Dar cada cu ce se curata cel mai bine si mai rapid? Eu folosesc Cif, dar la fel nu pot zice ca curata ca nou.
    Mersi de info! Pa
  •  
    • 1005 mesaje
    21 Oct 2005, 14:33
    0 0
    Mie mi se pare ca si Domestos curata destul de bine cada o face mai alba..dar trebuie lasat sa actioneze...
  •  
    • 1208 mesaje
    25 Oct 2005, 09:03
    0 0
    Mr. Proper gel - cu albastru. bateriile ies ca noi imediat si luciul te tine cateva zile. pt. mine a fost o minune cand l-am descoperit. spal si gresia cu el. si nici nu e scump. miroase placut.
    pt. cada Cif verde cu efect de inalbire. miroase putin a clor, dar eu sunt multumita.
  •  
    • 178 mesaje
    25 Oct 2005, 23:46
    0 0
    Domestos nu e prea acid pentru cada? Nu dauneaza materialului?

Subscriu pentru otet. Din ala de sinteza, ca e 10 mii litru. Cu manusi neaparat, ca e acid totusi.