Amestec mexican

•  
    • 3311 mesaje
    6 Oct 2005, 15:14
    1 0
    hello again..
    revin cu intrebarile mele
    am luat aseara o punga de amestec mexican semicongelat, (sau refrigerat, nu stiu cum se zice exact). problema e ca nu stiu cum sa il gatesc. sa il fierb? sa il incalzesc in microunde?
    eu cred ca trebuie adaugate condimente, macar..
    any idea??
    multzam
  •  
    • 298 mesaje
    6 Oct 2005, 15:17
    1 0
    Buna!Eu de obicei il pun intr-o tigaie cu un pic de ulei si apa ...si il las la foc mic....daca mai e nevoie intre timp mai adaug un pic de apa...si cand e aproape gata ..ii pun sare si piper dupa gust
  •  
    nkp
    • 19 mesaje
    6 Oct 2005, 17:09
    1 0
    adauga si o lingura de unt sau margarina(la nevoie)sau smantana (cu un pic de usturoi,asta facultativ)
  •  
    • 3311 mesaje
    7 Oct 2005, 11:13
    0 0
    ce m-as face eu fara eve
    multzam, fetelor! o sa incerc azi=maine
  •  
    • 411 mesaje
    10 Oct 2005, 10:01
    0 0
    buna. Mie imi place f mult amestecul mexican. Are mazare, ardei, morcov , porumb si fasole pastai. Eu il fierb un pic 10 min apoi il strecor de apa il pun in farfurie cu sare, otet (sau lamaie) si ulei. E ca o salata. Are gust excelent. Se mai poate face si mancare cu ceapa prajita si bulion apoi le prajesti si pe ele putin la foc mic si la sfarsit pui si putina apa, e bun si asa si cu piper in cazul asta.
  •  
    • 1090 mesaje
    10 Oct 2005, 16:09
    0 0
    eu il mai preparam si cu maioneza, arata ca o salata boeuf, e foarte bun!
  •  
    • 1208 mesaje
    12 Oct 2005, 12:15
    0 1
    megutz,

si eu tot asa le fac : la calesc cu putin unt sau margarina si le condimentez. impreuna cu legumele merg si cativa catei de usturoi. bineinteles ca dupa ce le-am fiert in prealabil.
    sunt f. bune si sanatoase !
  •  
    • 3311 mesaje
    13 Oct 2005, 19:11
    0 0
    am fiert si nu prea mi-a placut, probabil trebuie mai (ne)condimentat. nici o problema, cat sunt singura acasa imi permit sa incerc
    sa vedem cum iese calit
  •  
    • 5 mesaje
    25 Nov 2005, 12:59
    0 0
    EU IL FIERB 10 MIN,DUPA CARE II ADAUG CASTRAVETE MURAT TOCAT MARUNT,IL AMESTEC CU O MAIONEZA FACUTA DIN OU SI SMANTANA SI IL DAU LA CUPTOR 10 MIN INTR-O TAVA UNSA CU UNT SAU MARGARINA.E DELICIOS.INCERCATI SI VOI.VA PUP
  •  
    • 1 mesaje
    21 Dec 2005, 21:47
    1 1
    pui intr-o tigaie o ligura si jumatate de unt sau ulei si pe urma pui legumele peste unt.le pui la foc moderat si continui sa amesteci permanent.Din cand in cand mai adaugi putina apa(sa nu se arda)si mai pui si sare si piper dupa gust.