Cereale

•  
    • 364 mesaje
    29 Sep 2005, 22:33
    0 0
    Buna fetelor ,,, am tot citit si auzit despre cereale cum ca ar fi foarte bune , sanatoase.sincera sa fiu eu am incercat o data insa nu prea imi plac.insa se pare k contin multe fibre si sunt bune.as incerca inca o data sa mananc asa ceva insa nu stiu ce sa cumpar.voi ce fel de cereale ati incercat si v-au placut?care sunt cerealele integrale , brute ,, care sa nu contina multe chimicale?si este bine sa le iau in combinatie cu lapte,iaurt?V-am pupat pe toate
  •  
    • 501 mesaje
    30 Sep 2005, 18:12
    0 0
    mie imi plac cele cu miere. tocmai am terminat o cutie de la Vitalis, dar din astea gasesti si la Nestle.
    Acum, depinde si de preferintele tale, pt ca cereale sunt intr-o gramada de combinatii: simple, cu ciocolata, cu tot felul de fructe confiate. dar eu tot spre alea cu miere trag!
  •  
    • 364 mesaje
    30 Sep 2005, 19:16
    0 0
    hehe mersi pt raspuns , am sa incerc si eu sa vad dc ma pot "impaca" cu elete pup
  •  
    • 2039 mesaje
    1 Oct 2005, 00:50
    0 0
    Si mie tot alea cu miere imi plac. Inspecial Honey Nut Cheerios de la Nestle. Am vazut ca au aparut unele Gold Flakes tot de la Nestle, cred ca o sa-mi cumpar ziele astea sa le incerc! Cel mai mult imi plac in combinatie cu Musli (cu cocos).
  •  
    • 841 mesaje
    5 Oct 2005, 12:15
    0 0
    eu imi iau cereale simple, din fiecare cate o punga, apoi o punguta de alune, una de miez, de fl. soarelui, de dovleac, simple, neprajite. pentru a da gust dule se pot pune felite de banane sau miere insa eu nu ma innebunesc dupa chestiile dulci (recunosc ma dau in vant dupa ciocolata, inghetata si parjituri dar aici vb de chestii sanatoase ) imi plac chestiile naturale
  •  
    • 841 mesaje
    5 Oct 2005, 12:16
    0 0
    eu am auzit niste chestii nu tocmai bune despre produsele nestle, asa ca le evit
  •  
    • 277 mesaje
    5 Oct 2005, 16:42
    0 0
    Toate cerealele astea colorate contin multe chimicale si mult zahar...numai sanatoase nu sunt !Cu cat sunt mai simple sunt mai bune .Kellogs sunt ok si in general cele care au pe eticheta un continut cat mai mare de grane (whole grain)