retete suedeze

•  
    • 75 mesaje
    4 Aug 2002, 16:16
    0 0
    actualmente sunt in suedia si vreau sa-i gatesc pritenului meu o adevarata mancare suedeza ex din pui
    va salut din suedia
  •  
    • 119 mesaje
    4 Aug 2002, 18:40
    0 0
    draga chryss,este cam greu sa gasesti la noi in romania,retete cu specific nordic.eu,deocamdata,stiu doar o reteta,dar nu este cu carne de pui.daca vrei totusi retete pe baza de carne de pui,iti pot trimite citeva.reteta pe care o stiu este:"castraveti cu rulouri de scrumbie marinata"
    ingrediente:4 castraveti mici-14-25cm,250 gr rosii mici,12 cartofi noi marunti,8rulouri de scrumbie marinata,8 linguri maioneza cu lamaie,seminte de susan,sare,piper.
    mod de preparare:se curata cartofii noi si se fierb 10 min in aburi.se spala castravetii,se curata de coaja si se taie in 4 pe lung.rosiile se spala si se taie in doua sau in 4 .se asaza in fiecare farfurie castravetii, rulourile de peste,cartofii si rosiile,se toarna peste ele cite 2 linguri de maioneza acrita cu lamaie, se sareaza, se pipereaza, se presara cu semintele de susan si se servesc imediat.
  •  
    • 75 mesaje
    4 Aug 2002, 20:50
    0 0
    mersi mult pentru reteta dar lui nu-i place cat food ceva cu vita daca stii
    si nu e vegetarian deloc te pup
  •  
    • 151 mesaje
    5 Aug 2002, 00:44
    0 0
    eu stau in suedia si-ti pot da o retetå de mincare specific suedezå dar cu vitå dacå te intereseazå.då-mi totusi o adreså pe privat unde iti pot scrie reteta.
  •  
    • 226 mesaje
    5 Aug 2002, 15:44
    0 0
    Reao!
  •  
    • 226 mesaje
    6 Aug 2002, 00:11
    0 0
    Acum pot sa rad cu toti dintzii dupa ce in scoala chiuleam de la franceza de rupeam pamantul...Dar stiu si eu ceva:Coq-au-vin
  •  
    • 75 mesaje
    9 Aug 2002, 19:26
    0 0
    pentru delfina
    adresa mea de e-mail este geany25@yahoo.com sper sa schimbam mai multe pareri despre suedia te pup
  •  
    • 75 mesaje
    9 Aug 2002, 20:55
    0 0
    daca s-ar gasi cineva sa le traduca ar fi super ca la franceza nu prea sunt tare mersi
  •  
    • 75 mesaje
    9 Aug 2002, 20:56
    0 0
    nu pot intra pe privat sper sa primesti mesajul meu te pup
    unde esti in suedia?
  •  
    • 16 mesaje
    5 Dec 2002, 15:40
    0 0
    Daca ai ceva de tradus din sau in franceza poti sa imi trimiti pe mailul de la eva...Mai ales retete, ma intereseaza si pe mine... Unde esti in Suedia? Unchii si vara mea locuiesc acolo...
  •  
    • 75 mesaje
    9 Ian 2003, 21:58
    0 0
    draga raluca sunt in jarvso la 300 km de stockholm
  •  
    • 6 mesaje
    9 Mai 2003, 10:41
    0 0
    Buna Chryss27! Si sotul meu lucreaza in Finlanda, am fost si eu in vizita o luna (decembrie-ianuarie) si am fost in croaziera, pe Marea Baltica pana in Suedia! Mi-a placut foarte mult aceasta tara nordica (Fi, pentru ca dormeam cand am ajuns in Suedia, si deci nu am zarit nimic!)!Tu de cat timp locuiesti acolo? Mi-ar placea foarte mult sa mai discutam! Poate, cine stie, vom fi "vecine de tari"?!! Daca ti-ar place sa: katynaum@yahoo.com!!!
    O zi minunata!!!