PASTE
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
26 Sep 2005, 15:000 0Fetelor, va rog dati-mi si mie cateva retete de paste, carbonara, 4 formaggi etc. Vreau sa fac si eu ceva bun pentru puiul meu
si cum ii plac la nebunie pastele...pls help -
26 Sep 2005, 16:28Spaghete cu branza la cuptor:
Ai nevoie de: 1 pachet spaghete, 300g branza sarata (telemea), 2 oua, smanatana, ulei
Fierbi spaghetele, nu prea tare, sa nu se lipeasca, le strecori si le versi intr-o tava adanca de cuptor, le amesteci cu branza razalita, iar deasupra torni 2 linguri ulei incins sa sfaraie. le pui la cuptor cca 15 minute dupa care deasupra torni smantana amestecata cu 2 galbenuse de ou si le mai dai la cuptor 15 minute.
Sunt tare bune cu parmezan deasupra.
Pofta buna!
Daca mai vrei si alte retete sa-mi spui, am o carte speciala, dar sunt ceva mai greu de gatit! -
26 Sep 2005, 17:41multumesc mult melinda, am sa incerc reteta ta in weekend. eu am crescut la bunici si fiind extrem de protectori m-au rasfatat prea mult nelasandu-ma deloc in bucatarie, never ever. acum stau cu prietenul meu si mi-ar placea sa gatesc cate ceva, din cand in cand. daca ai retete usoare, ar fi super sa-mi scrii cateva. daca ai timp ... si chef. pupici
-
26 Sep 2005, 20:21alessia, cotrobaie si prin topicurile mai vechiutze, ca sunt multe pe tema asta
Înapoi la: Forum » Gastronomie