Mancare la microunde..

•  
    • 3311 mesaje
    13 Sep 2005, 23:45
    0 0
    feteleee.. voi ce gatiti la microunde? mare 'gateala', de fapt.. dar la ce il folositi?
    eu am incercat ieri o pizza.. care mi-a placut numai mie .. si caut idei noi.
    ala de la aragaz.. nu l-am aprins niciodata (de asta exista mame .. sau existau, ca acu' is acasa.. )
  •  
    • 1511 mesaje
    14 Sep 2005, 00:03
    0 0
    Exista cuptoare cu microunde care au si functia de grill, alea fac mai multe parale cand e vorba de gatit. In mod normal primesti cuptorul cu o carte de bucate cand il cumperi.

Eu una nu gatesc in cuptorul asta, incalzesc un pahar cu lapte, unduiesc ceapa pt. parjoale in el, incalzesc glazura de ciocolata, de-astea.
    A! Se gasesc o gramada de produse congelate care se fac la microunde (si pe astea chiar ca numai le despachetezi, le bagi inauntru, le scoti si te asezi la masa).
  •  
    • 307 mesaje
    14 Sep 2005, 07:59
    0 1
    exista in librarii o carte de bucate special pentru microunde.
  •  
    • 3311 mesaje
    14 Sep 2005, 13:51
    2 0
    merci beaucoup! o sa o caut
  •  
    • 129 mesaje
    14 Sep 2005, 19:10
    1 0
    Si eu la fel, folosesc microundele pentru incalzit mancarea, pt ceai si cafea, pt popcorn. Mai am o forma de lut in care fac oua ochiuri si ies foarte bune. Cred ca pizza aia congelata e buna la micro. Am incercat o pizza cu blat din ala gata copt si a iesit aiurea. Se mai poate face si mamaliga, dar n am incercat.
  •  
    • 317 mesaje
    14 Sep 2005, 20:47
    1 0
    Eu mai fac orez cu legume la microunde,snitelele,cordon bleu de la Agricola se pun 3-4 min si-s gata.
  •  
    • 3311 mesaje
    14 Sep 2005, 23:43
    1 0
    imi zici si mie cum le faci, te rog?
    eu am facut in seara asta desert, cica - banane caramelizate. au iesit destul de bune, semanau cu alea de la restaurantele chinezesti, desi le lipsea crusta de deasupra. dar cu putina inghetata si topping.. cui i-a pasat?
  •  
    • 129 mesaje
    15 Sep 2005, 17:10
    0 1
    Puneti si retetele plsss. ca sa mai incerc si eu ceva nou cand sunt in pana de timp.
  •  
    • 3311 mesaje
    15 Sep 2005, 20:46
    0 1
    buna moni
    daca pot sa te ajut.. iti spusei ca facusem o ametita de pizza si ceva dulce.
    am gasit pe www.culinar.ro multe retete special pt cuptor. vezi
  •  
    • 1511 mesaje
    17 Sep 2005, 14:10
    0 0
    Am uitat sa spun la ce folosesc eu cuptorul asta cel mai mult de fapt: la preincalzit farfuriile si cestile de cafea.
  •  
    • 3311 mesaje
    20 Sep 2005, 20:11
    0 0
    eu am facut grapefruit la cuptor si a iesit destul de bun. am mai schimbat gustul..
    pt cele interesate:
    Grapefruit la cuptor

Durata
    10 min

Ingrediente:
    2 grapefruit de marime medie, 4 lingurite zahar, 2 lingurite unt, 4 cirese

Mod de preparare
    Se taie fiecare grapefruit in jumatate. Se curata de coaja cu atentie. Se unge fiecare jumatate cu 1/2 lingurita de unt si se acopera cu o lingurita de zahar. Se pun pe o farfurie si se lasa la microunde 4 minute, la putere maxima. Se garniseste fiecare jumtate cu o cireasa.

Mod de servire
    Se serveste fierbinte