Dragelor si dragilor, va cer ajutorul. Am gasit taipoca la super-market. Arata ca niste granule mici si albe. Bun. bun... dar cum se folosesc? Are cineva vreo idee?
Eu le folosesc de 2 luni in ciorbe.Dupa fierbere au aspect gelatinos si sunt transparente.Sunt pline de Ca, Mg.... parca si putin Fe.Se mai folosesc la gemuri, piftii.....
Achamoate, draga, eu am auzit pe cinva prin occident spunand:"Azi nu fac mancare, copiilor le fac niste tapioca si lui barbatu-meu ii dau o conserva de peste!"Deci, e ceva usor, tot o cereala, eu fac comparatia cu grisul. O s-o sun pe fata aia s-o intreb cum o facea! Superpupaturi!
Saru` mina! O sa incerc. Sincer, nu prea ma trage inima sa fac "experiente" cu retete neverificate de cineva, ca mi-e frica sa nu ma trezesc cu cine stie ce chestie in oala. Multumesc frumos, fetelor, sinteti tare dragute!
N-am facut eu, dar am mancat la cineva in Portugalia. Si daca-i adaugi oua si vanilie, faci o budinca. Se mai poate folosi si pentru a da consistenta unor sosuri sau supei-crema.
Dom`le, am "comis-o"! Daca fac abstractie de gustul usor de afumat ( de ce n-ati zis ca trebuie sa stai proptita cu lingura in oala, ca altfel se lipeste si in teflon ?!), a iesit chiar buna tapioca cu lapte.