Ce mancare?

•  
    • 172 mesaje
    12 Iul 2002, 13:23
    0 0
    Salut Evelor! Ce manacare pregatiti sa luati cu voi,pentru drum, cand plecati la ....mare de exemplu?Noi facem cam 6-8 ore pe drum .Si am si 2 copii.Si ...am si un sot.Ce as putea pregatii pentru drum?
  •  
    • 413 mesaje
    12 Iul 2002, 23:48
    0 0
    In primul rind, fructe multe eventual decojite si taiate bucati sau felii, apoi biscuiti (simpli ca sa nu se topeasca) sau piscoturi ori covrigei, foarte mult de baut si niste sandwich-uri (portionate si impachetate singular). Poti face ceva din piept de pui, cascaval sau sunca, cu legume). Calatorie frumoasa!
  •  
    • 172 mesaje
    15 Iul 2002, 15:58
    0 0
    Multumesc frumos!draga Sobo
  •  
    • 226 mesaje
    19 Iul 2002, 00:04
    0 0
    Eu opresc bine mersi la McDonalds,e curat,merg la toaleta,ma spal frumos pe maini,mananc acceptabil (nu ma omor dupa fast-food)imi iau supusii si plec mai departe,mai curati mai uscati.
    Nu imi fac masina camara ambulanta,sa ajung la mare cu ea plina de firimituri,coji de salam,etc,iar la intoarcere sa gasesc si motivul putorii absolute care mi-a stricat concediul, intr-o bucata de branzica scapata de vreun pasager sub scaun.
    E adevarat ca daca mergi cu trenul sau autocarul se schimba treaba,si trebuie sa iei ceva la punga.In nici un caz oua fierte care la "geru´" de afara se clocesc.Niste mere,pere,apa minerala,suc,biscuiti si cate un sandwich cu putin unt,o felie de cascaval si ce mai ai pe acolo si stii sigur ca nu se inverzeste.
    Concediu placut si nu uita de propunerea cu McD.
    In trei saptamani dispar si eu din zona.Abia astept.PA!