Porumbul..

•  
    • 3311 mesaje
    30 Aug 2005, 20:09
    0 0
    fetelor, am servit undeva un porumb delicios! boabe.. asa ca mi-am luat si eu, dar habar nu am ce sa fac cu el. l=am pus in microunde, da' parca era nu avea nici un gust.
    aveti idee?
  •  
    • 178 mesaje
    30 Aug 2005, 22:28
    0 0
    Eu n-am inteles exact ce fel de porumb ai servit si ce fel de porumb ti-ai cumparat.
  •  
    • 131 mesaje
    31 Aug 2005, 19:48
    0 0
    Porumb in stil mexican
    Porumbul fiert se amesteca cu maioneza, parmezan ras fin si dupa preferinta boia iute. Delicios!
  •  
    • 3311 mesaje
    31 Aug 2005, 22:48
    0 0
    porumb boabe, pur si simplu. la un restaurant, era dulceag asa si era super..
    si in speranta regasirii gustului am cumparat o punga din carrefour, dar nu stiu cum sa o gatesc. pur si simplu, boabe de porumb, ca si cum ar fi porumb fiert! mie imi place tare mult porumbul asta dulce
  •  
    • 307 mesaje
    1 Sep 2005, 08:01
    0 0
    daca vrei porumb dulce simplu trebuie sa cumperi conserve. (pe multe din ele scrie clar porumb dulce).. se desface conserva si se adauga la orice fel de mancare doresti.. eu il pun in salata cu ton, salata cu pui si in multe altele.. daca vrei poti sa-l mananci si asa.

daca iei din cel congelat nu va avea nici un gust cand il fierbi.. eu de cate ori am luat am avut senzatia de furaje...
  •  
    • 3311 mesaje
    1 Sep 2005, 23:23
    0 0
    aha, eu luasem la punga. acum o sa incerc si o cutie.. imi place tare mult
    multumesc!
  •  
    • 82 mesaje
    16 Sep 2005, 14:03
    0 0
    Fetelor....si eu sunt innebunita dupa porumbul fiert, vara este bun asa fiert pe stiulete, dar in rest cumpar conserve...le puteti folosi in salate cu ton, pui, ciuperci...mai neconventional am gustat in Portugalia o salata calda de porumb (porumb din conserva, sare, putin piper si oregano....super....)si mai nou fac niste sandwich-uri cu pui si porumb excelente, tot din Portugalia...daca vreti reteta, sa-mi spuneti!!!!