ce merge cu galuste de prune?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
16 Aug 2005, 14:190 0Fetelor,
Sambata viitoare imi invit o prietena (care nu e romanca)la masa. Ma gandeam sa ii fac ca desert galuste cu prune si ca aperitiv pateuri cu branza. In acest caz, ce fel de mancare as putea servi dupa aperitiv?
Daca aveti alte idei de meniuri bune si nu prea complicate mi le puteti spune si mie?
Merci mult! -
16 Aug 2005, 17:59mergeti la restaurant!
te va costa mai putin decat cheltui acasa si nu te vei simti haios ca nu ti-au iesit pateurile sau galustele.
succes! -
16 Aug 2005, 18:22Servus, galustele alea sunt destul de satioase asa ca ce pui inainte lor pe masa ar trebui sa fie mai lejer, poate ar trebui sa faci doar un platou rece, cu sandwich-uri micute si variate (cu pate, cu vinete, icre etc) si apoi sa treci la galuste care la noi cand fac sunt fel principal.
-
17 Aug 2005, 07:45daca te-ai gandit la pateuri si galuste eu cred ca nu prea gatesti si daca din diverse motive nu doresti sa mergi la restaurant poate ar fi bine sa faci salate ( sau salata) ...
fara paste ca ai destule fainoase inainte si dupa...
salata de vara cu rosii, ardei, ceapa, salata verde, gogosari (daca gasesti) branza rasa, ulei de masline, otet si condimente
ai grija la pateuri cuptorul trebuie sa fie foarte incins ca sa-ti iasa perfecte!
Înapoi la: Forum » Gastronomie