Retete pentru dieta

•  
    • 235 mesaje
    20 Iul 2005, 00:39
    0 0
    Daca urmati o dieta scrieti aici retete ale voastre sa vedem ce mai putem manca.
    Pentru ca nu pot tine un regim strict incerc pe cat posibil sa nu adun calorii. Dar tot gratar si cu salata...parca as mai vrea si altceva!
    ...Si eventual ce mai beti, doar apa plata, ca eu tare as pofti din cand in cand o bere rece.
  •  
    • 2817 mesaje
    23 Iul 2005, 00:09
    0 0
    oua fierte tari, lapte sau iaurt cu grasime 0% (skimmed), produse din soia; ceaiul verde (bineinteles fara zahar) se pare ca arde grasimi.
  •  
    • 22 mesaje
    25 Iul 2005, 08:42
    0 0
    conserva de ton( in apa!!!),0 ceapa taiata marunt( ceapa verde e super!),jumate de ardei rosu taiat ,cateva boabe de porumb.Totul asezonat cu :1 lingurita de ulei de masline amestecat cu o lingurita de zeama de lamaie+sare(un pic)+condimente dupa gust!
  •  
    • 41 mesaje
    27 Iul 2005, 14:53
    0 0
    Ciorbite din legume:fasole verde,ciuperci, conopida, mazare proaspata,salata, varza, drese cu ou si iaurt, sau supe de rosii, gulii, telina, morcovi, ghiveci din legume, spanac,musaca de vinete sau dovlecei, salate de legume cu pui si iaurt, frigarui de legume, dovlecei umpluti cu branza dietetica, peste la cuptor sau umplut, rulouri din piept de pui cu legume, drob de legume, sarmale cu carne de pui.Sunt foarte multe retete, important e sa ai din ce sa le faci.Am si retete de prajituri dietetice daca esti interesata.
  •  
    • 22 mesaje
    1 Aug 2005, 03:28
    0 0
    Lavinia,eu vreau retete de dulciuri dietetice.Multumesc.
  •  
    • 41 mesaje
    3 Aug 2005, 21:25
    0 0
    Eu folosesc si la prajituri indulcitori.
    Budincile, cremele, laptele de pasare, lapte cu gris, orez le indulcesc cu zaharina Sussli(55.000lei), iar la aluaturi si tarte folosesc zaharina lichida Diamant(101.000 lei).Nu folosesc untura deloc, rar margarina.Prefer tartele usoare cu fructe sau creme cu zaharina.Iti trimit si doua retete usoare.
    Spuma de ciocolata:4 albusuri batute spuma, se amesteca cu 2 linguri cacao neindulcita, 1 lingurita indulcitor lichid,esenta de vanilie.Se da la rece 2 ore.
    Inghetata cu fructe: 300ml iaurt, 300 g fructe(caise, capsuni, afine mixate), 3 lingurite indulcitor lichid.Se amesteca bine si se da la rece.