CUS CUS in Bucuresti???
-
0 0Am mancat in strainatate, la un marocan cus cus si mi-a placut f tare. Am cautat sa cumpar sa il gatesc eu dar nu am gasit nicaieri! Stie cineva unde sa gasesc???
-
La l'Armathan sau cum se scrie ti-l face tanti Aurelia si poti sa-l iei acasa. Sa pregatesti tu, du-te la La Fourmi, au cutii cu cereala aia si faci tu separat legumele si carnea, dar nu stiu unde gasesti naut sau cum se prepara sosurile, incearca si la Delicateria Traiteur, parca pe Dacia sau pe Eminescu.
-
Multumesc, fetelor, pentru promptitudine! Am cautat in Mega si in La Fourmi. Am fost si pe Mosilor... Pentru cele interesate de naut si altele, e un magazin binisor aprovizionat pe mosilor, aproape de connex, pe colt. Cautati acolo! O sa ma incerc la magazinele astea+selgros si sper sa gasesc. Multumesc mult!
-
am cautat pe google si am gasit foarte repede urmatoarele:
l'harmattan
str. Franceza 56 [Arata pe harta]
(+40) 021 314 12 50, (+40) 0723 248 810
intermod@fx.ro
Situat in centrul istoric al Bucurestiului, in fata Curtii Vechi, ofera specialitati marocane si franceze, intr-o ambianta placuta.
Servicii ireprosabile!
Orar: L - S: 12.00 - 24.00.
D: 12.00 - 17.00 (seara inchis)
Aer conditionat.
mi-a fost mult masi usor sa explic asa decat sa spun:
piata unirii ...prima la dreapta pe langa magazinul de pantofi, prima la stanga pe langa covrigarie si a doua intrare pe dreapta..
oricum eu am fost multumita acum vreo 3 -4 luni.
succes