Femeie de serviciu in Bucuresti?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Iul 2005, 22:010 0Drage Eve, desi citesc de mult acest forum, este primul mesaj pe care il scriu. Stiu ca nu este in afara de subiect, dar m-am gandit ca poate aici cineva ma va putea sfatui...
Caut o femeie de serviciu pentru mama, care sa o ajute o zi pe saptamana (8 ore), la un apartament de 3 camere.
Daca aveti femeie de serviciu sau pe cineva care va ajuta, cum a-ti gasit-o? puteti sa imi recomandati pe cineva de incredere? unde m-as putea adresa? Mama nu a avut deloc noroc in cautarile ei si, tocmai de aceea, apelez la acest forum.
astept orice sfaturi si sugestii....Multumesc mult de tot! -
6 Iul 2005, 09:54de ce nu cauti la servici pe cineva?
de obicei se baga aceste femei la un job in plus si le prinde bine si lor ca nu o duc prea usor. -
9 Iul 2005, 16:53Femeia de serviciu care face curatenie in blocul nostru este si menajera pe la vreo 2-3 vecine in varsta - le face curatenie saptamanal, uneori le face cumparaturi etc... presupun ca a demonstrat ca este foarte onesta, altfel vecinii nostri de deasupra, care locuiesc in italia si vin aici o singura luna pe an, nu i-ar fi lasat cheile pe mana ca sa aeriseasca si sa deretice din cand in cand.
Daca stai la bloc si femeia voastra de serviciu e dispusa sa munceasca pentru niste banuti in plus, ai putea sa o angajezi pentru o zi, de proba - iar daca totul merge bine, puteti permanentiza intelegerea.
Înapoi la: Forum » Gastronomie