Azi ce mai gatesc?!?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Mai 2002, 10:580 0Fetelor nu stiu cum sunteti voi dar eu in fiecare zi ma ia cu dureri de cap:azi ce naiba mai fac de mancare?Ce mai faceti voi ce idei si solutii mai aveti?
-
20 Mai 2002, 15:28Uite mai poti diversifica retetele clasice de ardei umpluti spre ex. cu vintete, ceapa sau dovlecei umpluti la cuptor si cu cascaval pe deasupra. Sau te mai poti inspira din retetele din reviste sau carti. Sau ciorbele, poti face o gramada de noi combinatii. Si planificati o zi sau doua din saptamina in care sa faci ceva din peste (cu spaghete de ex.). Stiu ca se mai plictiseste omul de aceleasi retete tot timpul. Daca te intereseaza o reteta noua intreaba-ma care.
-
21 Mai 2002, 16:16sa stii ca aceeasi problema o am si eu.dar in functie de ce am prin frigider si de cati bani dispun prepar cate ceva sau mai inventez cate un fel de mancare, le mai invart le mai sucesc in asa fel incat sa iasa ceva bunut.am norocul ca nimeni nu e mofturos.in perioada asta la baza sunt salatele de orice fel,ciorbele si nelipsitele lactate.
Înapoi la: Forum » Gastronomie