kurtocscolacs

•  
    • 4 mesaje
    10 Mai 2002, 10:08
    0 0
    stie cineva cum se pregateste kurtocscolacs, cozonacul acela in spirala cu nuca si miere?As dori sa-l pot pregati acasa.
  •  
    • 752 mesaje
    10 Mai 2002, 21:59
    0 0
    garpasanm, m-ai poti intreba pe forumul sitului culinar.ro
  •  
    • 413 mesaje
    11 Mai 2002, 00:43
    0 0
    Eu cred ca cel mai greu e de obtinut forma aia rotunda de pe care iese spirala.
  •  
    • 136 mesaje
    13 Mai 2002, 13:41
    0 0
    nici eu nu stiu exact cum se fak, dar ce rost ar avea ca acum gasesti la toate patiseriile
    despre forma ce sa zic, voi nu ati vazut prin covasna sau harghita??? aia au pe la porti toti colaci si ii fak in fata ta........au un tub pe care pun coca fasie si invart continuu de o manivela.....si gata....adika nu gata la sfarsit pun miere si nuca si acum e gata....
    adevarul e ca fak aia niste colaci mari......si buni, de cate ori ajung pe acolo opresc si imi iau, de multe ori astept sa imi dea calzi......
    mmmm ce foame m-a luat, si eu sunt la dieta azi am papat doar kiwi si mere.....ticaloaselor, ma provocati
    va pup si astept si eu reteta .....ca forma nu e greu de obtinut, un cilindru metalic si cu putina vointa il invrti pe foc (un foc de lemne eventual)
  •  
    • 4 mesaje
    13 Mai 2002, 14:04
    0 0
    Pe data de 11 am fost la Brasov, unde se sarbatoreau "Zilele Brasovului".Superb!!Artizani,costume populare,mici,bere,muzica...dar si kurtocscolacs imensi.Ii faceau pe loc, erau fierbinti, cu mac,susan, nuca,nuca de cocos,vanilie...nu stiai de care sa alegi!!!In alta ordine de idei, am inceput sa tin regimul cu paine prajita;sunt curioasa de rezultat.
  •  
    • 136 mesaje
    14 Mai 2002, 11:39
    0 0
    ce retata cu paine prajita??????????
  •  
    • 413 mesaje
    14 Mai 2002, 15:48
    0 0
    Dar cum ramine cu reteta colacului?
  •  
    • 136 mesaje
    15 Mai 2002, 14:48
    0 0
    sobo reteta o gasesti pe culinar.ro in forumul lor.....am dat eu ieri de ea..asa din intamplare.
    trebuie sa te inregistrezi in clubul lor (2 min.) si o sa descoperi mai multe chestii interesante.....dar orikum reteta am vazut-o eu ieri acolo. sa imi zici daca ai reusit sa o gasesti.
  •  
    • 136 mesaje
    16 Mai 2002, 12:46
    0 0
    asta e adresa......si va duce direct la colaci
    http://www.culinar.ro/newf/viewtopic.php?topic=2414&forum=10&6
    sper ca nu am scris gresit