Greseala unei cine!
-
0 0Logodnicul meu a ramas incantat cand, intr-o seara, a ajuns acasa de la servciu si a gasit o masa delicios pregatita. A fost o seara fabuloasa! Dar ideea e ca si eu am un program la fel de incarcat si nu am nici timp, nici dispozitie sa repet acel gest. Iar el ramane dezamagit de fiecare data cand se intoarce acasa. As da orice sa nu fi facut acel gest...
-
poti sa mai faci asta din cind in cind atit pentru el cit si pentru tine.intr/o seara de sarbatoare sau ceva special,dar nu face din asta ceva obisnuit daca nu vrei. Oricum ar putea si el sa faca un sacrificiu intr/o zi si sa faca la fel
Este bine ca e doar logodnic,ai timp sa observi si sa gindesti -
Eu am alta "problema"
. Cred ca o data la ceva timp mi-ar face placere sa gatesc pentru prietenul meu (poate o sambata pe luna), dar pe el chiar nu il intereseaza acest lucru., prefera o mancare de fast food si nici prin cap nu i-ar trece sa imi ceara acest lucru. stiu ca e un dragut, nu mi-ar place sa imi stric manichiura curatand cartofi sau spaland vase dar e si asta o activitata de cuplu, nu? voi ce ziceti? -
Flavia, categoric este o activitate de cuplu extrem de placuta.Incearca si vei vedea ca n-o sa-ti para rau!Chiar daca zici ca apreciaza mancarea de fast food, daca i pregatesti ceva delicios, o sa isi schimbe parerea.In plus, poti pregati ceva intr-o atmosfera romantica si atunci sigur va fi incantat, caci la fast food nu cred ca au si astfel de....atmosfere! Si inca ceva....Ai putea sa il antrenezi si pe el n activitatea de pregatire.Va fi ceva foarte placut, crede-ma, iti spun din experienta.
-
dragelor, la inceputurile casniciei mele nici vorba sa stiu sa gatesc. in plus, am stat o vreme cu mama si pregatea ea totul. cand am inceput sa-mi bag nasul in bucatarie, va imaginati dezastrul. sotul nu-mi spunea niciodata nimic jignitor, ci doar "e foarte buna, dar sa incercam si alta reteta".
la noi se face un "heirup", unul trage cu aspiratorul, altul gateste. unul spala vasele, altul calca. va dati seama cam ce face fiecare. nu mi-e greu sa repar fierul de calcat, asa cum lui nu ii este greu sa-i pregateasca fetitei ceva special de mancare. ce stie unul, stie si celalalt. terminam mai repede treaba si timpul ramas il petrecem asa cum ne trece prin minte.
nu sunt de parere ca trebuie sa ii spui iubitului, sotului sau logodnicului ca-ti plac surprizele, asta trebuie sa STIE. si nici sa stai numai tu in bucatarie, iar el la televizor sau la un pahar de bere cu prietenii. tu n-ai bea bere, nu te-ai uita la un film, n-ai citi ceva interesant? daca te iubeste iti respecta dorintele, micile mofturi, asa cu faci si tu cu el. asta inseamna sa IUBESTI cu adevarat. -
De regula eu sunt cea care gatesc,dar cand avem musafiri sotului meu ii place sa preia comanda.Deoarece pentru el gatitul e un divertisment,nu o rutina,se poate lauda ca gateste mult mai bine decat mine.Si chiar daca nu avem musafiri,are mancarurile sale "tabu" la prepararea carora n-am ce cauta,si cand are chef de ele si le prepara singur.Acestea sunt:saramura de pui sau de peste,"pui pe sticla",peste la cuptor,diverse sosuri.
De notat ca atunci cand unul din noi gateste,nu-l suporta pe celalalt nici ca ajutor,nici macar drept spectator.In schimb e o regula ca daca unul a gatit,celalalt ajuta la curatenia de la "locul de munca",eventual o face singur dupa ce mancarea e gata.