...mi-e pofta de....
-
0 0Nu vi se intampla uneori sa va loveasca asa o pofta nebuna de "ceva" ce nu poate fi consumat chiar atunci ? sa vedem ce va bantuie imaginatia si apetitul....
-
"gagici", schimbati subiectul ca....este tare periculos. si eu as manca....de toate, mai ales daca are si maioneza. sunt innebunita dupa maioneza, mai ales cu cartofi prajiti si putina branza rasa deasupra. nu sunt mofturoasa, nu? si nici pretentioasa. sunt tare pofticioasa, dar nu gurmanda. abia am reusti sa am 50 kg, sa arat si eu a "om", cum zice mama. pupici
-
Eu am noroc in privinta painii: pe straduta unde locuiesc se afla un mare cuptor de paine, unde se coace o paine taraneasca foarte gustoasa si bine coapta. O paine are 1 kilogram si ne ajunge mai multe zile - pentru ca are coaja groasa, nu se invecheste cu una-cu doua.

E un mare avantaj ca o putem cumpara direct de la ei, infasurata doar intr-o coala mare de hartie - pentru ca am vazut aceasta paine la vanzare si in supermarketurile din zona (am cumparat o singura data de la unul din ele), ambalata in folie de plastic, ceea ce o face sa isi piarda din savoare.