www.mancarelabebe.com=www.lappetit.ro
-
0 0Fetelor , care sunteti din Bucuresti !
Stiu ca nu-i voie sa faci reclama, dar acu' doar n-o sa ma omorati..
Cumnata mea si-a deschis de azi o firmuta de livrari la domiciliu Pui si preparate din pui , tot felul de salate si garnituri ..+ meniu dietetic!
Asa ca daca va e fomica puteti sa studiati site-ul si sa comandati cu incredere .Toate sunt super bune si foarte misto pregatite .Garantez eu pentru curatenia locului ( ca doar eu facui curat)!
Snitelele cu susan , rulorile siciupercile pane sunt retetele mele - asa ca le recomand !
Haideti ca au nevoie e ajutor acu' la inceput !
Va pup . -
Este mancare de fastfood..Gen KFC ..Ai avantajul ca ti le aduce acasa si garantia ca sunt facute in mod igienic.
Nu va tenteaza -OK.Nu tre' sa va simtiti obligate .ERa doar un mod de a mai ajuta cu promovarea niste copii care se chinuie sa faca ceva pe cont propriu.Orucum se pare ca incepe sa le mearga binisor pentru ca lumea este entuziasmata de preturile mici . -
maddy eu sunt in state si chiar m-am uitat pe acest site si sincer arata bine sortimentele expuse , mult succes in ceea ce au realizat e un inceput bun ce nu multi au ocazia si curajul sa inceapa o afacere ca asta ,numai bine si multa bafta... incercati si cu gogosi
sau eclere la desert si pateuri cu brinza sau carne calde ar fi un deliciu -
Se poate, mai, maddy???
Recomand si io baietii astia la niste oameni, fac aia comanda si de aproape 3 ore stau si asteapta mancarea... Treaba-i asta? Li s-au lungit la aia gaturile si de foame, si de privit pe fereastra... Au sunat la Bebe si li s-a spus ca n-au ce sa le faca, sunt aglomerati... pai sa zica, frate, din capul locului: "Mergeti la altii, domnilor, ca noi nu facem fatza..." -
Donno, cand vi se face de comandat , da-mi un semn cumva ..Ca sa-i sun dupa aia pe copii sa-i tin in priza..
Mii si mii de scuze din partea mea !
Recunosc ca am mai avut probleme de genul asta..Sincer , nu se astepta nimeni la comenzi multicele chiar din primele zile..Mai exista inca mici probleme de organizare , dar sper sa le punem la punct in cel mai scurt timp .Cred ca cel mai bine este sa comanzi mai de dimineata si sa zici ca vrei sa ti-o aduca la o anumita ora ..
Ma bucur ca mancarea a avut succes..Salatele si sosul tzatziki le-am facut cu manuta mea !
Va pup si scuze inca odata pentru intarziere! -
Imi pare rau maddy, dar trebuie sa itzi spun ca mai ai un clinet dezamagit, care sigur nu va mai incerca niciodata de la voi!
Comanda vine f. greu, portzia f. mica shi mult mult prea scump!
Sorry, de curatenie te cred, dar rezultatul, lasa de dorit!
Si nu, nu mi se pare normal sa iti dam cu toatele mesaj cand comandam de la tine: ca sa vina mai repede sau sa fie portzia mai mare. PENTRU TOATA LUMEA SERVICIUL TREBUIE SA FIE LA FEL! -
Eeeeee...
Amicilor mei le-a trecut supararea cand au vazut ca mancarea e si gustoasa, si suficienta.
(De gustibus, mai, denisa...
)
Drept pentru care au comandat si astazi, iar mancarea a fost la fel de buna si a venit si la timp.
Maddy, multumesc de sugestie, o sa le spun ca data viitoare sa comande mai din timp haleala.
-
Denisa, este foarte ciudat ceea ce spui tu ...Portiile nu sunt mici deloc ..Oricum poti sa comanzi ce gramaj doresti tu ..ca preturile sunt la 100g..
Iar preturile sunt cele mai mici din Bucuresti ..Da-mi tu un exemplu de fast food cu preturi mai mici si aceeasi calitate - daca gasesti- si ai o masa din partea casei !
Donna , ma bucur sincer ca amicii tai au apreciat papica noastra...si poti sa le confirmi la fete ca nu au avut parte de tratament preferential - pentru portii mai mari ...
Oricum daca mai aveti comentarii va astept cu draga inima..ca suntem la inceput si toate sugestiile voastre sunt binevenite .
Va pup. -
Sorry ,sorry ...ca nu v-am tinut la curent cu "evolutia" actiunii...Site-ul cu "la bebe" nu mai este valabil ...Ne-am gandit noi bine ca pentru un catering serios si care aspira la clienti mari nu da bine deloc ..Nici numele , nici site-ul...Cam de 3 luni am schimbat numele firmei , site-ul si toate promotionalele...Acum suntem :www.lappetit.ro ....E mult mai bine , nu-i asa ????Parca inspira ceva mai multa incredere decat "la bebe"...
Va astept cu draga inima sa vizitati site-ul si sa comandati ..Multe eve ne-au incercat si au fost supermultmite .
Va pup si va astept !