alooo,Spania!!!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
26 Apr 2005, 15:520 0am intrebat acum doua zile daca tomillo e cimbru si nu mi-a raspuns nimeni...nu e nimeni care locuieste in spania pe aici?va rog frumos,daca stiti raspunsul,scrieti-mi pt ca mie mi-a zis cineva ca e cimbru dar mie mi se pare ca nu miroase a cimbru.....multumesc anticipat
-
26 Apr 2005, 16:37Alooo, ai internet!!!
Cimbru este.
Daca in loc sa postezi 2 mesaje si sa astepti zile intregi, cauti singurica pe net, economisesti timp (mie mi-a luat 5 secunde sa aflu ca Tomillo=Thymus vulgaris=cimbru). -
26 Apr 2005, 17:21Draga Donna,sunt noua in ale internetului si ale navigarii si in ale forumurilor...am cautat eu,crede-ma,dar se vede treaba ca nu am cautat unde trebuie....iui iui iui ca mai ai un pic si ma iei la bataie ca nu stiu sa folosesc internetul....mersi de raspuns!
-
27 Apr 2005, 13:31iubitico, nu te-am certat, te-am sfatuit, ca sa nu mai depinzi de altii in chestiuni marunte ca asta.
-
27 Apr 2005, 15:31Aaaaaaa!!!!!si eu care ma gandeam ca dai o fuga in Spania ca sa ma tragi un pic de urechi....
Am gasit intre timp un dictionar dar e numai din din diferite limbi in engleza sau dn enleza in diferite limbi,dar o sa mai caut...ca sa nu depind de altii
-
28 Apr 2005, 09:48Eu nu am mai auzit de aceasta denumire, dar am gasit un site unde poate vei afla mai multe. http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/cimbrul.htm, sau da cautare la google.
Sper sa iti fi fost de ajutor.
Înapoi la: Forum » Gastronomie