Va place cafeaua?
-
0 0Mie daaaa, foarte mult. (Mai mult decat ar trebui
).
Voua va place? Care e cafeaua voastra favorita (tipul, marca, reteta etc.) -
Si mie-mi place! Cafea la filtru nu beau deloc, mi se pare mizerabila, indiferent de marca (si cica toate substantele bune, anticancerigene, din ea raman in filtru).
Acum 3 ani ne-am luat o masina de cafea automata, cafeaua pe care o face e minunata. De obicei folosim cafeaua Segafredo.
Din cand in cand mai fac si o cafea la ibric (nu va spun ce furori fac cu ea daca am musafiri, toata lumea se minuneaza de parca nu stiu ce-as face).
Ness beau numai in cazul in care nu am posibilitatea pe lunga durata sa beau o cafea buna.
Cafelele cu tot felul de arome nu-mi plac, beau cafea sau beau dulcegarii cu tot felul de arome? Poate si din cauza ca-mi beau cafeaua fara zahar, fara lapte, ca sa nu-i "strice" nimic gustul. -
Iubitorii autentici de cafea vor face, desigur, tot posibilul sa nu-i denatureze gustul. Ceea ce ma necajeste este ca nu totdeauna aceesi marca de cafea are si acelasi gust. Mi s-a intamplat sa cumpar cafea Jacobs foarte buna, dar si cafea Jacobs (acelasi tip)care mi s-a parut acra si fara aroma. Atunci am apelat la "trucuri" de ameliorare, cum ar fi de pilda un pliculet de zahar vanilat (nu e inventia mea, e un pont pe care mi l-a furnizat cineva). In felul asta, gustul cafelei a devenit, sa zicem, suportabil.
-
Am vrut initial o masina de cafea Jura, dar inainte de a ne-o lua a intervenit socrella si le-a spurcat de numai (ea a avut vreo 3 de-astea). A urmat si o oferta special a unei masini Saeco, asa ca ne-am luat-o pe Saeco, modelul Café Nova. S-a stricat si asta taman dupa 2 ani si o luna (la o luna dupa ce se terminase garantia), daca o dadeam la reparat ne-ar fi costat o groaza, asa ca am reparat-o singuri (era una dintre sigurante, nasol a fost pana al meu a depistat ce-i stricat, ca mesterii au zis cu totul altceva). De atunci a mai trecut un an, noi bem cafea multa, merge perfect.
-
Mmmmm...m-ati atins cu subiectul asta, eu as fi in stare sa-mi fac si perfuzie cu cafea. De obicei beau Elita verde, dar facuta la ibric, nu suport cafeaua la filtru, asa ca fierb bine apa cu zaharul, opresc foul, pun cafeaua, acopar cateva minute si iese o cafea super aromata si cu caimac.Am fost fan Jacobs dar nu mai e cum era la inceput, asa ca...