Va place cafeaua?

•  
    • 2173 mesaje
    18 Apr 2005, 14:01
    0 0
    Mie daaaa, foarte mult. (Mai mult decat ar trebui ).
    Voua va place? Care e cafeaua voastra favorita (tipul, marca, reteta etc.)
  •  
    • 1946 mesaje
    18 Apr 2005, 14:03
    0 0
    mie imi place ness-ul cu lapte. si sunt fan jacobs. cafea beau f rar dar imi place aceea de la gima, varsata, nu stiu cum se numeste, cu aroma de caramel.
  •  
    • 2173 mesaje
    18 Apr 2005, 14:20
    0 0
    Nu stiam ca exista cafea cu aroma de caramel. Trebuie sa fie foarte buna .
  •  
    • 2831 mesaje
    18 Apr 2005, 14:43
    1 0
    Am baut o cafea cu aroma de alune adusa din Canada. A fost atat de buna incat dupa ce am terminat pachetul o saptamana n-am putut sa beau cafea de-a noastra....
  •  
    • 262 mesaje
    18 Apr 2005, 16:13
    0 0
    Si mie imi place cafeaua, dar mai mult de 1-2 mici pe zi nu beau niciodata. Imi place cafeaua Iulius Meinel, la cafeneua OMV am descoperit-o prima data, apoi am rugat pe cineva sa imi aduca din Viena. E cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata.
  •  
    • 1511 mesaje
    18 Apr 2005, 22:23
    0 0
    Si mie-mi place! Cafea la filtru nu beau deloc, mi se pare mizerabila, indiferent de marca (si cica toate substantele bune, anticancerigene, din ea raman in filtru).
    Acum 3 ani ne-am luat o masina de cafea automata, cafeaua pe care o face e minunata. De obicei folosim cafeaua Segafredo.
    Din cand in cand mai fac si o cafea la ibric (nu va spun ce furori fac cu ea daca am musafiri, toata lumea se minuneaza de parca nu stiu ce-as face).
    Ness beau numai in cazul in care nu am posibilitatea pe lunga durata sa beau o cafea buna.
    Cafelele cu tot felul de arome nu-mi plac, beau cafea sau beau dulcegarii cu tot felul de arome? Poate si din cauza ca-mi beau cafeaua fara zahar, fara lapte, ca sa nu-i "strice" nimic gustul.
  •  
    • 2173 mesaje
    19 Apr 2005, 09:18
    0 0
    Iubitorii autentici de cafea vor face, desigur, tot posibilul sa nu-i denatureze gustul. Ceea ce ma necajeste este ca nu totdeauna aceesi marca de cafea are si acelasi gust. Mi s-a intamplat sa cumpar cafea Jacobs foarte buna, dar si cafea Jacobs (acelasi tip)care mi s-a parut acra si fara aroma. Atunci am apelat la "trucuri" de ameliorare, cum ar fi de pilda un pliculet de zahar vanilat (nu e inventia mea, e un pont pe care mi l-a furnizat cineva). In felul asta, gustul cafelei a devenit, sa zicem, suportabil.
  •  
    • 318 mesaje
    19 Apr 2005, 10:30
    0 0
    Eu nu beau niciodata cafea. O mai pun in prajituri, acolo da un gust fin, dar de baut - deloc.
  •  
    • 165 mesaje
    19 Apr 2005, 13:43
    0 0
    Stiati ca acest produs-cafeaua, este eficient in indepartarea celulitei? Mai mult, dupa ce te masezi cu,cafea iti ramane si pielea foarte fina???????
  •  
    • 1101 mesaje
    19 Apr 2005, 17:51
    0 0
    te masezi cu zatul de cafea nu cu cafeaua...
  •  
    • 1118 mesaje
    20 Apr 2005, 01:55
    0 0
    Adooor cafeaua!!! De departe cea mai buna este Lavazza. Cea in ambalaj auriu.
    Am vazut cafele cu tot felul de arome: vanilie frantuzeasca (super aroma), crema irlandeza (habar n-am cum o fi), migdale...
  •  
    • 2173 mesaje
    20 Apr 2005, 10:20
    0 0
    Well, well, Crpist, mi-a fost dor de tine. Mi s-a parut ca ne-ai cam neglijat in ultima vreme .
    Ia sa incerc si eu Lavazza asta aurie! Eu am avut neagra si mi s-a parut putin cam prea tare.
  •  
    • 404 mesaje
    20 Apr 2005, 12:04
    0 0
    Kalua ,zi-mi te rog ce marca are masina ta de cafea???
  •  
    • 287 mesaje
    21 Apr 2005, 00:51
    0 0
    corect
  •  
    • 287 mesaje
    21 Apr 2005, 00:54
    0 0
    a scuze, vroiam sa zic ca sunt de acord cu eva care a zis ca te masezi cu zatul cafelei si nu cu cafeaua. Si mie imi place cafeaua, beau uneori 2-3 pe zi, folgers se numeste.
  •  
    • 1511 mesaje
    21 Apr 2005, 20:05
    0 0
    Am vrut initial o masina de cafea Jura, dar inainte de a ne-o lua a intervenit socrella si le-a spurcat de numai (ea a avut vreo 3 de-astea). A urmat si o oferta special a unei masini Saeco, asa ca ne-am luat-o pe Saeco, modelul Café Nova. S-a stricat si asta taman dupa 2 ani si o luna (la o luna dupa ce se terminase garantia), daca o dadeam la reparat ne-ar fi costat o groaza, asa ca am reparat-o singuri (era una dintre sigurante, nasol a fost pana al meu a depistat ce-i stricat, ca mesterii au zis cu totul altceva). De atunci a mai trecut un an, noi bem cafea multa, merge perfect.
  •  
    • 360 mesaje
    22 Apr 2005, 10:01
    0 0
    Mmmmm...m-ati atins cu subiectul asta, eu as fi in stare sa-mi fac si perfuzie cu cafea. De obicei beau Elita verde, dar facuta la ibric, nu suport cafeaua la filtru, asa ca fierb bine apa cu zaharul, opresc foul, pun cafeaua, acopar cateva minute si iese o cafea super aromata si cu caimac.Am fost fan Jacobs dar nu mai e cum era la inceput, asa ca...
  •  
    • 404 mesaje
    22 Apr 2005, 10:07
    0 0
    Merci foarte mult Kalua ptr raspuns.
  •  
    • 1928 mesaje
    22 Apr 2005, 11:30
    0 0
    un espresso dublu face minuni in cazul meu. cu foarte putin zahar, de la lavazza. yummmmmmy!!!
  •  
    • 165 mesaje
    22 Apr 2005, 14:04
    0 0
    Matusica, draga mea am foarte mult de lucru, plec in delegatii, rar am timp sa mai citesc ce scrieti voi. Dar ma bucur de fiecare data cand va vad, chiar pentru scurt timp.
    Apropo! nu este vorba de zat ci de cafea. Ati incercat cu zat? Incercati cu, cafea.
    Pupici.