bucataria turceasca
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
17 Sep 2013, 10:380 0De curind am descoperit binefacerile mancarurilor preparate dupa retete din bucataria turca. Mai ales cel gatite cu legume si iaurt. Pentru cei mai in virsta, alimentatia este foarte importanta. Retetele bazate pe legume coapte in cuptor sint cele mai apreciate de mine. Sint in situatia in care dupa o analiza perioadica sunt suspectata cu o glicemie destul de ridicata, care impune o alimentatie mai diferita. Doresc sa obtin retete mai diverse bazate pe legume si lactate. Multumesc.
-
8 Nov 2013, 19:30eu le testez acusica si apoi voi impartasi cu voi cele care mi-au parut cele mai interesante
Istanbul, pazea ca vin!
elviar, nu stiu daca reteta urmatoare se muleaza pe cerinte sau nu, dar stiu ca e foarte gustoasa. am pus straturi de felii de legume (eu am pus vinete, dovleci, rosii, dar imaginatia ti-e limita) iar deasupra am pus cascaval, apoi am dat la cuptor. poti face inclusiv turnulete din felii (nu stiu daca ma fac inteleasa
). eu la varianta mea am pus si un strat foarte subtire de felii de carne, dar am facut si doar cu legume si a iesit la fel de bun.
Înapoi la: Forum » Gastronomie