cum curatati cuptorul cu microunde?
-
0 0Fetelor,
Poate ma ajutati cu un sfat,voi cum va curatati cuptorul cu microunde,eu am dat si cu Pur dar nu cred ca e bine,apoi doar cu apa cu otet si si cu spirt.
Va pup,
cori31 -
exista detergent special - spray -.
se pulverizeaza in interior. se lasa cateva zeci de secunde. se curata apoi cu carpa moale.
pe recipientele care se gasesc in vanzare la supermarketuri (probabil ca nu numai acol
este o fotografie a cuptorului cu microunde si de asemenea este specificat clar metodologia de folosire.
pretul in raport cu cate utilizari are este rezonabil. Eu am cumparat un astfel de produs acum circa 2 ani si cred ca este cazul sa cumpar altul.
trebuie facuta distinctie clara intre detergentul/solutia de curatat pentru cuptoarele de aragaz si cel pentru microunde.
succes! -
Solutia cea mai meseriasa de curatat cuptorul este cu bicarbonat de sodiu; se gaseste la raionul de dulciuri, pe langa prafuri de budinci, frisca etc.
Pui intr-un bol cu apa 2 linguri de bicaronat, il dizolvi bine si dai drumul la cuptor pe un program acolo, sa fiarba apa sa faca aburi; cand a terminat lasi 10 min cu usa inchisa, pe urma stergi cu buretele si gata: ia si grasimea si mirosurile, e super!
Alta varianta e cu spray-ul special, eu am folosit SANO si e bun. Dai cu el si nu mai clatesti nimic.