Tort pentru ocazie

•  
    • 26 mesaje
    7 Apr 2012, 19:29
    0 0
    Buna ziua evelor, as avea nevoie de putin ajutor cu mica ocazie speciala.As vrea sa fac un tort dar nu stiu de care, prietenul mi-am spus ca nu are preferinte si ar vrea sa il surprind dar sa nu fie de ciocolata pentru ca nu poate manca nici o felie:))...Pe internet sunt o multime de retete  si nu stiu pe care sa o aleg sa fie mai buna si usor de preparat...Deci daca a-ti putea sa-mi sugerati niste rete pe care le stiti mai ""sigure" v-as multumi din suflet
    :*
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 19:33
    0 0
    Daca nu i place ciocolata atunci poti face un Tort Diplomat sau Tort Crema de Zahar Ars, se fac repede, primul nici nu trebuie copt, doar la rece pus
  •  
    • 26 mesaje
    7 Apr 2012, 19:42
    0 0
    Am uitat sa mentionez ca duc lipsa de cuptor(camin)...dar blatul am sa il cumpar...sunt cofetarii care vand si sunt foarte bune...la asta ma refeream prin "mai usor de preparat"... Multumesc 
  •  
    • 6798 mesaje
    7 Apr 2012, 19:55
    1 1
    atunci cumpara tortul cu totul de la cofetarie, ce naiba!
  •  
    • 8578 mesaje
    7 Apr 2012, 19:56
    1 0
    Pai daca vrei sa cumperi nu stiu ce sa ti recomand. Tortul Diplomat se face fara cuptor, dar e mai usor sa l cumperi, iti iese sigur
  •  
    • 7051 mesaje
    7 Apr 2012, 20:02
    0 0
    da, Cora, iese sigur cand il cumperi nici un stres...
  •  
    • 26 mesaje
    7 Apr 2012, 21:09
    0 0

Asta ar fi calea usoara, dar as vrea sa fac totusi ceva de mana mea sa fie cu adevarat special si sa ma simt bn primind ceva laude

•  
    • 6798 mesaje
    7 Apr 2012, 21:25
    0 1
    pai cu blat cumparat..... nu vad nimic deosebit, ba dimpotriva.
    mai bine cumperi tortul intreg de la cofetarie si gata. 
  •  
    • 5188 mesaje
    8 Apr 2012, 12:05
    2 0
    m-ai facut sa zambesc si eu, cand eram in camin, acu' o suta de ani, i-am facut ceva special iubitului, o cina romantica cu supa knor si pireu din fulgi, eheeei, ce vremuri.

mixer ai? poti sa cumperi creme care se fac la rece, sunt de vanilie, caramel, cu fructe, daca nu vrei cu ciocolata. iese destul de ok. se freaca praful cu lapte zece minute si e gata crema.

succes!