Restaurant Tezaal: cea mai frumoasa nunta cu cele mai bune bucat
-
10 Ian 2012, 21:511 1
Buna fetelor! Incarca epilare definitiva! Cel mai buna proba!! La el estem bine estem dar la tuns ras frezat mustata, pret mic. Nu bun pret mic, stie la el astea, tuns cap mic, sec. Proba epilat definitiv cu ceara verde din padure adus crema din turcea la care a pus condiment. Stie la el adresa ca sa merge direct aici la cabinet? Nu are pix notezi? La cabinet tuns ras bun, tuns bun, epi lat sau nu mustatza, par muini, piciore, la ea nu trebuie ca nu mult par. Cabinet centru ajunge usor, tarloagele ploii, sat corcoveaua, comuna cocarlatii mici. Astepta daca ocupat la beut un tuica langa cabiinet estem bar club la nenea ilie, tuica bun, vin amestec cu apa de pe put. rece. reclama aici nu poate scuze.
Acest mesaj a fost editat de către kimikoko: 5 Feb 2012, 20:23 -
27 Ian 2012, 09:22Incearca si alt stil: CARUL CU BERE din Bucuresti, batut de tot strainul care pune piciorul in tarisoara noastra, are niste bucatari superbi, bucatele au fost f gustoase si f proaspete, sa nu mai spun de programul artistic, dansuri...chiar si cu clientii...a fost o seara cum nu am mai avut de ceva ani buni.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 2 Feb 2012, 23:17 -
5 Feb 2012, 20:26
kimikoko said:
Buna fetelor! Incarca epilare definitiva! Cel mai buna proba!! La el estem bine estem dar la tuns ras frezat mustata, pret mic. Nu bun pret mic, stie la el astea, tuns cap mic, sec. Proba epilat definitiv cu ceara verde din padure adus crema din turcea la care a pus condiment. Stie la el adresa ca sa merge direct aici la cabinet? Nu are pix notezi? La cabinet tuns ras bun, tuns bun, epi lat sau nu mustatza, par muini, piciore, la ea nu trebuie ca nu mult par. Cabinet centru ajunge usor, tarloagele ploii, sat corcoveaua, comuna cocarlatii mici. Astepta daca ocupat la beut un tuica langa cabiinet estem bar club la nenea ilie, tuica bun, vin amestec cu apa de pe put. rece. reclama aici nu poate scuze.
Aiurea, asta e nebuna, uite-te cum scrie. Am vorbit nea \ilie de la bar si a zis ca asta e nebuna. Apropo, am baut vin de la bar si e ca lumea, si acum am o stare de vis asa.