Ajutati-ma...
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Apr 2002, 22:580 0Pe mine m-a apucat renovarea acum si am vopsit toata ziua tocurile de la usi. Numai ca mi-am ruinat si hainele care vad ca nu ies la spalat. Cu ce se scot petele de vopsea din textile? Vopseaua e pe baza de apa, stie cineva vre-un remediu? Va sarut!
-
22 Apr 2002, 11:40Imi pare rau, dar poti sa-ti iei adio de la haine.Vopseaua nu se poate scoate decat cu foarfeca!
-
24 Mai 2002, 02:00incearca cu urmatoarele in ordinea: apa,apa cu detergent,alcool(spirt),acetona.Daca e pe baza de ulei :benzina,eter de petrol.
-
25 Mai 2002, 01:09Multumesc frumos Mia20, eu chiar imi luasem gindul de la hainele acelea! Acum pot sa incerc!
-
25 Mai 2002, 16:40Credeam ca sunt singura care se "distreaza" cu vopsitul tocariei pe caldurile astea

eu am folosit Alsatil,o vopsea alchidica de la Policolor,foarte frumoasa,lucioasa si usor de aplicat...dar am purtat haine de care sa nu-mi para rau si manusi de cauciuc iar stropii de pe pereti si podea i-am sters imediat cu carpa,inainte sa aibe timp sa se usuce.
Nu stiu cu ce ai vopsit tu,sobo,insa la tipul de vopsea folosit de mine petele se pot scoate numai cu diluant. -
25 Mai 2002, 19:35Multumesc frumos FatadinVis, am inteles pe viitor ma imbrac in plastic, asa e!
Înapoi la: Forum » Gastronomie