Fursecuri de craciun
-
21 Dec 2011, 09:200 0
Ce fel de fursecuri faceti de Craciun?
Eu am facut aseara unele cu cacao spritzate, si mai vreau sa fac fragede cu vanilie, scortisoara.
Voi? :)
Si cum le decorati? De o luna tot caut pe internet metode de decorare si am gasit cateva dar sunt curioasa voi cum le faceti?
-
21 Dec 2011, 12:27
perv_queen said:
Ce fel de fursecuri faceti de Craciun?
Eu am facut aseara unele cu cacao spritzate, si mai vreau sa fac fragede cu vanilie, scortisoara.
Voi?

Si cum le decorati? De o luna tot caut pe internet metode de decorare si am gasit cateva dar sunt curioasa voi cum le faceti?
La noi cumpara nevasta-mea, bombonele colorate in forme diferite, de la margica argintie pina la stelute si fulgi de nea, sau floricele de toate culoriile. Sunt din zahar, de marimea unghiei sau mai micute, si le presara sau lipeste cu ciocolata pe fursecuri.
-
21 Dec 2011, 14:05Glazura alba (sau + caca
ori ciocolata topita si aplicata in fir subtire (cu o lingurita). -
21 Dec 2011, 14:33
acum cateva zile am incercat reteta asta http://www.gustos.ro/retete-culinare/biscuiti-spiralati.html si au iesit super buni. vreau sa-i fac si de craciun, doar ca le voi pune ciocolata deasupra. am mancat la cineva fursecuri de casa si deasupra pusese nuca macinata amestecata cu miere. delicios. spor la prajiturit si sarbatori fericite