Ce gatiti azi - Montignac

•  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 13:01
    0 0
    Muschiulet de porc à la Cosimo
    pt. 2 persoane
  •  
    • 38 mesaje
    13 Feb 2005, 13:57
    0 0
    Deci porc ai voie de la Montignac? Am crezut ca numai peste si pui si vita/vitel. Si ct timp dureaza pregatirea aceasta? Eu porc nu prea mananc, pots a inlocuiesc cu pui sau vita? Si posteaza, te rog, si chiftelutele de ton, daca vrei. Mersi anticipat.
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 13:59
    0 0
    Pungute cu telemea si legume
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 14:41
    0 0
    Chiftelute de ton
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 14:54
    0 0
    romanito, binenteles ca poti folosi muschiulet de vita (sau vitel) in loc de cel de porc.
  •  
    • 38 mesaje
    13 Feb 2005, 15:39
    0 0
    Da, dar toata astea sunt prajite. Hai ca ne-am inteles ca nuca-n perete
    Sunt in Austria, hai ca la ameteala mea cu limba asta si cu scoala le inteleg toate pe dos. Parca Montignac zice fara prajeli, sau mi se pare mie? Hai ca daca tot ai inceput, da toate explicatiile de rigoare. Scuze, dar vreaus a nu grsesc nimic, ca dupa aceea sa nu stiu de ce n-am slabit.
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 17:55
    0 0
    romanito, pai zi-i mama ca stii limba si literatura germana!
    Du-te pe http://www.montignac.ch/forum/
    si http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:BirgitLachner/Montignac-Seiten
    http://www.montignac.de/content/fragen.php
    ne vedem acolo!

cine zice ca nu-i voie prajit? E voie!
  •  
    • 38 mesaje
    13 Feb 2005, 19:43
    0 0
    Dar tu unde esti? Hai ca ma duc pe link sa vad unde ma trimiti tu, ca acu' numai de scoala nu-mi arde. Sunt ocupata acum cu retete.
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 21:10
    0 0
    Muenchen. Originara din Iasi. Scoala am facut si eu aici, stiu ce-nseamna. Si eu am invatat de-am rupt, am fost cea mai buna din grupa (si ceilalti nemti get-beget) ;
    Acuma vei fi ocupata o vreme cu linkurile pe care ti le-am dat, sunt tare interesante si bune.
  •  
    • 38 mesaje
    13 Feb 2005, 21:54
    0 0
    Si de cata vreme esti plecata din tara? Eu sunt din Bucuresti, si eu am acelasi tel, sa fiu cea mai buna din clasa, asa mi s-a pus mie pata. Si suntem de aceeasi varsta, numai ca diferenta de kg e cam mare. Si ce scoala ai facut? Eu trebuie sa invat tot pe rupte, dar asta e, muncesc acum pt mai tarziu, altfel nu ai nici o sansa aici la un job bun. Oricum, nu ma deranjeaza daca mai postezi mai departe ce gatesti, e interesant si pt celelalte eve. Eu o sa intru mai rar pe net, trebuie sa ma concentez pe scoala, poate in we ca sa vad ce s-a mai postat. O saptamana buna, v-am pupat.
  •  
    • 1511 mesaje
    13 Feb 2005, 22:13
    0 0
    Sunt de peste 14 ani aici.
    Succes si bafta la scoala si mai scrie cand ai timp.
  •  
    • 38 mesaje
    13 Feb 2005, 23:19
    0 0
    Ohooo, de o gramada de vreme. Eu de abia am reusit sa ma acomodez cat de cat aici, f greu mi-a fost. Acum, ca sunt ocupata cu scoala, parca e ceva mai bine. O sa scriu in we, asa cum am promis, poate ai si tu timp sa mai postezi niste retete care se fac repede si sunt si bune. Gata, ne vedem vinerea viitoare, toate bune.
  •  
    • 1511 mesaje
    14 Feb 2005, 13:27
    0 0
    Azi voi face naut (cred ca asa se cheama: chick peas, kichererbsen) indiene. Daca are cineva interes, sa spuna.
  •  
    • 144 mesaje
    15 Feb 2005, 15:30
    0 0
    " naut (cred ca asa se cheama: chick peas, kichererbsen) indiene "
    Sunt interesata, cum se pregatesc?
  •  
    • 1511 mesaje
    15 Feb 2005, 21:53
    0 0
    Naut pikant indian
    4-6 portii

Eu mi-am luat resturile de aseara azi cu mine la servici si cand mi-am incalzit mancarea si a inceput sa miroase, s-au napustit mai toti colegii/colegele sa ma-ntrebe ce am si au vrut reteta.

Azi am mancat pui de la rotiserie cu salata de varza alba.
  •  
    • 38 mesaje
    16 Feb 2005, 18:38
    0 0
    Kalua, tu de unde cumperi naut? Eu nu am luat niciodata de cand sunt aici si habar nu am, nici macar nu am mancat vreodata. De abia astept sa vina we sa fac si eu, suna foaret tentant reteta ta, si mai posteaza mai departe, ca eu am inceput scoala si nu am timp nici sa respir, dar sa mai caut si retete!!!!! Mersi mult.
  •  
    • 1511 mesaje
    16 Feb 2005, 19:54
    0 0
    Il gasesti cel mai ieftim la turci (sigur ai unul prin apropiere).

Eu revin cu retete dupa 10 zile, maine plec in concediu, la soare, in India. Ypeeeh!
  •  
    • 38 mesaje
    17 Feb 2005, 07:52
    0 0
    Vacanta placuta si mult soare, te asteptam sa vii cu retete indiene cat mai gustoase!!!!!!!!!!
  •  
    • 1511 mesaje
    17 Feb 2005, 13:33
    0 0
    Multumesc, de soare sigur voi avea parte.
    Ma bucur de nu mai pot cand ma gandesc la mancare indiana, imi place la nebunie! Poate gasesc reteta ultimativa de butter chicken, ca am incercat cel putin 10 retete diferite si tot nu mi-a iesit 100% cum trebuie.
    Pe sfarsitul saptamanii viitoare!
  •  
    • 1511 mesaje
    27 Feb 2005, 12:35
    0 0
    Bine v-am gasit! M-am intors bronzata, relaxata si plina de energie.
    Azi voi face snitel cu parmezan:
    carnea batuta, trecuta prin faina de naut, ou si parmezan ras. Se prajeste in ulei. Garnitura salata de naut (naut fiert, ceapa taiata marunt, ardei gras. Dressing o vinegreta cu mult mustar).