Ce gatiti azi - Montignac
-
0 0Muschiulet de porc à la Cosimo
pt. 2 persoane -
Da, dar toata astea sunt prajite. Hai ca ne-am inteles ca nuca-n perete

Sunt in Austria, hai ca la ameteala mea cu limba asta si cu scoala le inteleg toate pe dos. Parca Montignac zice fara prajeli, sau mi se pare mie? Hai ca daca tot ai inceput, da toate explicatiile de rigoare. Scuze, dar vreaus a nu grsesc nimic, ca dupa aceea sa nu stiu de ce n-am slabit. -
Si de cata vreme esti plecata din tara? Eu sunt din Bucuresti, si eu am acelasi tel, sa fiu cea mai buna din clasa, asa mi s-a pus mie pata. Si suntem de aceeasi varsta, numai ca diferenta de kg e cam mare
. Si ce scoala ai facut? Eu trebuie sa invat tot pe rupte, dar asta e, muncesc acum pt mai tarziu, altfel nu ai nici o sansa aici la un job bun. Oricum, nu ma deranjeaza daca mai postezi mai departe ce gatesti, e interesant si pt celelalte eve. Eu o sa intru mai rar pe net, trebuie sa ma concentez pe scoala, poate in we ca sa vad ce s-a mai postat. O saptamana buna, v-am pupat. -
Ohooo, de o gramada de vreme. Eu de abia am reusit sa ma acomodez cat de cat aici, f greu mi-a fost. Acum, ca sunt ocupata cu scoala, parca e ceva mai bine. O sa scriu in we, asa cum am promis, poate ai si tu timp sa mai postezi niste retete care se fac repede si sunt si bune. Gata, ne vedem vinerea viitoare, toate bune.
-
Kalua, tu de unde cumperi naut? Eu nu am luat niciodata de cand sunt aici si habar nu am, nici macar nu am mancat vreodata. De abia astept sa vina we sa fac si eu, suna foaret tentant reteta ta, si mai posteaza mai departe, ca eu am inceput scoala si nu am timp nici sa respir, dar sa mai caut si retete!!!!! Mersi mult.