Ajutor!!!!!!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
4 Feb 2005, 11:540 0Fetelor , am si eu nevoie de ajutorul vostru !
Cumnatul meu isi deschide o rotiserie cu livrare la domiciliu...
Acum ne chinuim sa pregatim site-ul ...
Am nevoie de site-uri cu fotografii de mancare ...( preparate pui)
Daca stiti ceva ajutati-ma , pentru ca numai stiu pe unde sa caut poze pentru site-ul nostru!
Va multumesc din suflet. -
4 Feb 2005, 17:45Intri matale pe Google si dai cautare:
"roast chicken"
si selectezi "Images" in loc de "Web"
http://images.google.com/images?q=roast%20chicken&hl=ro&lr=&safe=off&sa=N&tab=wi -
4 Feb 2005, 19:17Fa-i SEO -Search Engine Optimization, ca altfel faci siteul degeaba si-i musai sa il inscrii in motoare de cautare !
Nu baga poze imense in pagini, ca se incarca greu si iti pleaca vizitatorul pina sa se deschida pagina.
Baga textele cu verdana.
Citeste topicurile din pagina 2 de la ,,Cariera" : ''www???.ro'' si ,,De ce sa nu iti faci singura siteul firmei"
Bafta ! -
7 Feb 2005, 10:29Cu multa placere.
Ai grija la texte, foloseste cuvinte cheie( in cazul tau : rotiserie, pui la rotisor, comanda la domiciliu, comenzi la domiciliu,etc) insa NU FA ABUZ DE ELE.
Daca exagerezi exista posibilitatea ca Google sa te baneze.
Cuvintele cheie le folosesti atit in text, cit si in numele paginii.
OBLIGATORIU: pune cit mai multe informatii la dispoztia utilizatorului. Gindeste-te cam ce ai vrea tu sa stii in momentul in care apelezi la astfel de servicii.
Mult succes! -
7 Feb 2005, 10:32Alte sfaturi:
1.structureaza-ti pagina, fa linkuri cit mai multe, ca userul sa nu fie nevoit sa se intoarca la pagina home pentru a ajunge la contact.
2. nu folosi culori stridente, nu baga linkuri catre pagini care nu au legatura cu profilul siteului tau. Denota neprofesionalism.
Înapoi la: Forum » Gastronomie