supele instant ingrasa?

•  
    • 421 mesaje
    1 Feb 2005, 21:08
    0 0
    Salutare fetelor, am si eu o mare curiozitate...supele astea sunt usoare si la propriu si la figurat?....adica..asa ca sa fiu mai pe intelesul tuturor....Eu sunt innebunita dupa supa aia crema de ciuperci cu crutoane si as manca non-stop..si mi se pare mie si o mancare asa usoara..care nu pare sa ingrase...

Deci...voi ce ziceti? Ati consuma-o la cina fara probleme sau mai bine pas?
  •  
    • 26 mesaje
    2 Feb 2005, 10:20
    0 0
    Nu cred ca ingrase, dar contine prea multe chimicale. Nu te-as sfatui sa maninci prea des.
  •  
    • 257 mesaje
    2 Feb 2005, 18:15
    0 0
    daca ai incerca sa-ti faci tu o supa crema cu crutoane, vei descoperi ca e de mii de ori mai gustoasa...
    lasa-te de supe la plic, asta daca-ti pasa de sanatatea ta!
  •  
    • 421 mesaje
    2 Feb 2005, 18:56
    1 0
    Merci fetelor pt raspuns..si stati linistite ca nu sunt o maniaca a supelor la plic...mananc doar cand sunt in pana de idei..

Acum alta intrebare,daca se poa'!

Voi stiti cum se prepara crutoanele ca sa iasa meseriase?

Merci mult!
    va pup!
  •  
    • 26 mesaje
    3 Feb 2005, 10:08
    0 0
    Tai piinea (de vreo doua zile) felii subtiri (cam de 4 mm) apoi o faci cubulete, dupa care o pui la cuptor citeva minute pina se usuca si parca e putin prajita. Sunt f. bune.
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Feb 2005, 16:37
    0 0
    pai bine, bre, nu scrie pe plic cate calorii are supa???
  •  
    • 421 mesaje
    3 Feb 2005, 16:56
    0 0
    Ba da bre..da' aruncai plicu si mi s-a nazarit mie la o ora tarzie in noapte sa le intreb pe amicele eve ceva..si nu prea aveam ce..

Si plus de asta yo nu prea ma iau de calcule..de numarat caloriile ca mi-i lene..

Donno apropo,tu cum faci crutoanele?

REFORMULARE:

"Draga donna imobile,te rog frumos si cu tot respectul sa imi spui si mie ,daca se poate,tu cum prepari crutoanele?"

Ca am vazut ca te tii tare de "protocoale" d-astea PP!

Ciau!
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Feb 2005, 09:21
    0 0
    Haide, bey...
    Ca sa ma apuc de batut obrazul tre' sa zici: "vreau sa-mi trimiti un mesaj cu explicatii amanuntite despre cum face drojdia sa creasca painea din care se fac crutoanele."

Pai uite... folosesc paine mai veche pentru crutoane, ca sa se poata taia frumos, fara sa se faramiteze.
    Ung cu ulei o tigaie mare de teflon, o incing la foc mic, pun crutoane intr-un singur strat si le las sa se rumeneasca usor, tot la foc mic (ca sa se si usuce nitel). Le intorc din cand in cand cu o paletica de lemn... fac cateva serii, cat sa umplu un castron mai marisor. Intre serii, sterg tigaia cu un servetel de hartie, ca sa indepartez firimiturile arse, apoi o ung din nou cu ulei.
    De obicei catelusa noastra e o concurenta importanta la castronul cu crutoane, asa ca e musai sa fac cat mai multe - altfel, beleua mica intra in fibrilatie daca ne aude crantanind si nu isi primeste portia...
  •  
    • 421 mesaje
    4 Feb 2005, 10:47
    0 0
    Multam fine Donno!
    Sper sa nu imi mai iasa prajite si amare..cum imi ies mie de obicei..Deee..am cuptor nou(m-am c___t si n-am simtit ) si mai dureaza pana ma obisnuiesc eu cu el.

Pupix!