TEATRUL NATIONAL DIN BUCURESTI SI-A SCHIMBAT COSTUMUL PENTRU STAGIUNILE VIITOARE

Noua arhitectura spatiile de joc cit si foyerele spatioase ii confera statutul de autoritate teatrala.Din acest puternic centru cultural nu putea lipsi un program dedicate copiilor. Dupa 12 ani de Joc de-a Teatru, Marian Ralea impreuna cu echipa sa, ridica cortina Teatrului National pentru Copii o asociere intre TNB si Fundatia ABRACADABRA.
Formula de teatru interactiv in care cei mici urca pe scena si devin Eroi din Povesti inceputa cu multi ani in urma  imprumutata si practicata in intreaga tara a avut un real succes.Noul proiect a fost regindit de Magicianul Povestilor si revine in luna octombrie in sala MULTIMEDIA a TEATRULUI  NATIONAL  BUCURESTI.

In fiecare duminica de la ora 11 cei mici sunt invitati sa se Joace de-a Povestile Romanilor.Spectatorii se vor intilni cu personaje din mitologia noastra si din sarbatorile romanilor.

Ca o noutate a cestei stagiuni este crearea unui club de teatru pentru copii.Acest nou proiect invita micii amatori de performante actoricesti sa-si infringa emotiile si teama sa ia contact cu universul teatral de la inceputuri si pina azi . 

Urmare a unei experiente de peste 20 de ani de   experienta de teatru si film pentru copii Magicianul Povestilor propune educatia prin teatru.Participantii vor descoperii povestile si cultura secolelor apuse cu ajutorul jocului teatral.

Televiziunea exista de aproximativ 70 de ani.
 Cinematograful de 100 de ani
Radioul se asculta in familie dinainte de razboi. Ziarele sa spunem au aproapr un secol jumatate.  Ce a tinut locul tuturor acestora a fost TEATRUL.

In aceasta toamna se redeschide TEATRUL NATIONAL PENTRU COPII!Va asteptam sa ne fiti alaturi!


TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII, proiect realizat în sistem de  co-producţie între Fundaţia Abracadabra şi Teatrul Naţional Bucureşti a funcţionat având un real succes începand cu stagiunea 2000-2001. Esenţa proiectelor desfăşurate este aspectul educativ.
Caracterul interactiv al reprezentărilor a făcut ca cei mici să descopere lumea magică a scenei. 
Teatrul face parte din cultura naţională. Patrimoniul cultural ar trebui să fie integrat în educaţia copiilor prin intermediul teatrului. Cu ajutorul scenei, al reflectoarelor, al maştilor, al costumelor,a copiii îşi pot continua jocul şi pot descoperi poveştile de care avem cu totii nevoie. Considerăm că toţi copiii sunt talentati si pot fi implicati in acest proiect educational.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod