Castiga unul dintre cele doua seturi STR8!

» Vezi castigatorii

Bărbatul activ, informat, care privește întotdeauna înainte, știe că schimbarea înseamnă progres și va alege produsele de îngrijire care pun accentul pe performanță. GO FOR GREAT este motto-ul STR8, care te surprinde vara asta cu un nou format modern, ce păstrează perfect notele care te-au cucerit.
 
Setul STR8 Red Code conține:
 
Deodorant Spray: Esențele tari, puternic masculine, subliniază șarmul și sex-appeal-ul și te fac remarcat oriunde, chiar și într-o vară toridă. Deodorantul spray STR8 Red Code te protejează te mirosurile neplăcute și te ajută să rămâi fresh pe tot parcursul zilei.
Gel de duș: Momentele de reîmprospătare la duș energizează corpul și limpezesc mintea, iar gelul de duș STR8 Red Code curăță delicat pielea și o învăluie într-un parfum discret, revigorant.
 
Setul STR8 Ahead conține:
Deodorant Spray: Cel care nu renunță niciodată la visurile sale știe că în drumul spre succes are nevoie de protecție maximă, pentru a-și duce la îndeplinire toate obiectivele. Deodorantul spray STR8 Ahead te ajută să te bucuri de o senzație de prospețime întreaga zi.
Gel de duș: Gelul de duș STR8 Ahead completează perfect parfumul din aceeași gamă. Conferă prospețime, stimulează simțurile și lasă pielea moale și parfumată, pentru ca tu să ai mereu încredere în tine. 
 
Participa la concurs in perioada 9-23 iulie 2019, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele doua seturi STR8! 

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Care este motto-ul STR8?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;