De ziua lor, copiii cu autism din centrele ATCA au primit cadou ore de terapie!

ATCA – Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată, împreună cu Primăria Sectorului 3, actrița Ioana Chelaru, Magicianul Verdini şi actorul Eugen Cozma au organizat miercuri, 31 mai 2017 în parcul I.O.R din Bucureşti, o seară de magie şi veselie, dedicată copiilor cu autism.

Datorită donaţiilor primite cu ocazia evenimentului, micuţii cu autism se pot bucura acum de zeci de ore de terapie şi multă bucurie în suflet. Sumele donate de spectatori vor fi folosite pentru a-i ajuta pe cei mici să continue terapia de recuperare şi integrare socială.

Universul copiilor cu autism este plin de provocări, abilităţile lor sunt diferite. Nevoile lor însă, sunt aceleaşi cu ale oricărui alt copil perfect sănătos: să fie acceptaţi, înţeleşi, să se bucure de joacă şi prieteni, să comunice cu noi toţi. Suntem bucuroşi să putem aduce zâmbete pe chipul fiecărui copil şi încredere în sufletul părinţilor. Transmitem recunoştinţa noastră tuturor spectatorilor care, prin donaţiile dânşilor au făcut posibile ore noi de terapie recuperatorie pentru cei 15 copii din familii nevoiaşe, de care avem grijă în centrele ATCA.
Mulţumim din suflet copiilor, sponsorilor şi tuturor părinţilor pentru această seară minunată de teatru şi magie!

Spectacolul „Teatru şi magie, pentru o ora de terapie! ‟ a avut loc în beneficiul copiilor cu autism din centrele de recuperare ale ATCA, dar au fost prezenţi mulţi alţi copii la fel de frumoşi. Publicul a cunoscut echipa de terapeuţi ATCA şi pe copiii cu autism de care au grijă în fiecare zi.

În cadrul evenimentului, Magicianul Verdini i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu trucuri de magie uimitoare.

Actriţa Ioana Chelaru a adus pe scenă multă veselie cu poveşti frumoase şi păpuşi marionete. Copiii curajoşi i-au învins pe lupul cel rău şi pe vulpea ce vicleană, au înălţat pe cer curcubeee imaginare şi au dansat împreună cu personajele îndrăgite din poveşti. Plin de enegie şi bună dispoziţie, actorul Eugen Cozma s-a împrietenit cu toţi micuţii prin dans, snoave şi cântecele. Broscuţa Norocoasă, Cristina Gazner Cristescu, i-a încântat pe micuţi cu ateliere de creaţie cu picturi şi colaje.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod