Micutii pacienti ai spitalelor de copii se pregatesc de Sarbatorile Pascale


Facebook Twitter Comenteaza
Micutii pacienti ai spitalelor de copii se pregatesc de Sarbatorile Pascale
Sub indrumarea clovnilor CliniClowns, copii isi exerseaza indemanarea si-si folosesc imaginatia in incondeierea oualelor de Paste.

Pentru copiii internati la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" (Spitalul Fundeni), incepe o perioada deosebita. Alaturi de clovnii CliniClowns si reprezentantii Fundatiei UTI, acestia incondeiaza oua pentru familiile lor uitand pentru cateva ore de suferinta provocata de afectiuni si tratamente.

Workshop-urile dedicate Sarbatorilor Pascale vor continua pana pe data de 17 Aprlie 2011 si in celelalte spitale in care activeaza clovnii CliniClowns Romania: Grigore Alexandrescu, Marie Curie (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC), Institutul Oncologic "Prof.
Dr. Al. Trestioreanu" si Spitalul Clinic de Copii din Brasov.

In luna iunie a acestui an, CliniClowns isi incepe activitatea in spitalul de copii din Timisoara. Incepand cu luna februarie Fundatia CliniClowns a inceput Campania 2%. Astfel, toate fondurile obtinute din redirectionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat in anul 2010 vor ajuta la extinderea si sustinerea activitatii in cele mai mari orase ale tarii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod