Imbraca-te in culorile toamnei...

"A venit, a venit toamna"... in sifonierul tau. In acest nou sezon, paleta cromatica pe care ne-o recomanda cele mai recente tendinte este in general mult mai calda, fiind preferate nuantele asa-numite "de pamant" (ocru, culoarea teracotei - portocaliu ars, spre exemplu), iar tonurile cele mai intense vor fi auriu, rosu si violet.

De asemenea, poti alege vestimentatie in diferite nuante de galben, de la culoarea mierii pana la galben pai, precum si purpuriu sau "culoarea lutului ars". Una dintre culorile vedeta ale sezonului, respectiv gri, va fi "inveselita" cu ajutorul unor pete de culoare.


In cazul in care iti place culoarea roz, vestile sunt bune pentru tine: este, in continuare, modern, insa in nuante mai stinse sau orientate mai degraba spre lila. Diferitele nuante de maro, mergand pana la culoarea mahonului, se combina excelent cu piese vestimentare de culoarea prunei - acestea din urma se potrivesc, de altfel, cu gri si indigo.

Asociatiile cromatice rezultate se potrivesc foarte bine cu plumburiul caracteristic cerului intr-o zi de toamna... Nuantele ruginii, verde masliniu sau kaki sunt de asemenea in tendinte.
In general, combinatiile de culori specifice sezonului sunt concepute astfel incat sa imite covorul de frunze uscate care se astern in paduri. Prin urmare, una dintre culorile cheie este galben mustar.

Tot la capitolul "vedete" se impune mentionat rosul, in cele mai intense nuante. Gandeste-te cat de bine se va asorta cu bijuterii din aur, respectiv cu o alta piesa vestimentara de un galben stins sau gri... Pe de alta parte albul, vedeta incontestabila a acestei veri, ramane in continuare in prim plan.
Ne putem juca si aici cu nuantele: de la albul pur, al zapezii, pana la culoarea fildesului sau nuanta untului.

Tonurile de gri variaza de la gri deschis pana la nuanta foarte apropiata de negru. Gri petrol si albastru inchis tin si ele capul de afis al celor mai noi tendinte - astfel, daca doresti sa-ti cumperi o noua pereche de blugi, orienteaza-te spre unii in nuanta indigo sau de culoare neagra. La acest capitol, este bine sa stii ca se poarta rochiile si fustele din material de jeans, avand croiala ampla, bufanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod