Ce costum de baie purtam vara aceasta?

Sosirea verii inseamna concediu, mare, soare, plaja si, prin urmare, costume de baie. Pentru a te simti bine si a-ti purta cu mandrie costumul de baie, trebuie sa il alegi pe cel care iti place, dar care ti se si potriveste cel mai bine.
Sosirea verii inseamna concediu, mare, soare, plaja si, prin urmare, costume de baie. Pentru a te simti bine si a-ti purta cu mandrie costumul de baie, trebuie sa il alegi pe cel care iti place, dar care ti se si potriveste cel mai bine.

Cu siguranta, te intrebi care sunt tendintele in domeniu si ce trebuie sa alegi in aceasta vara. Ei bine, se poarta costumele de baie cu slip mare, cu talie inalta, foarte colorat, cu imprimeuri si cele fantezie. Acestea sunt prinse pe solduri cu sireturi, cu un cerc metalic sau cu un snur doar pe un sold. Se poarta si boxerii, dar si tanga.

Chiar daca alegi un costum intreg sau din doua piese, tendinta este glamour.

In ceea ce priveste costumele intregi, prefera-le pe cele ornate, cu spatele gol si cu imprimeuri grafice trasnite.

Se poarta mai curand un costum tip sport, cu boxeri sau slip mare, decat unul sexi, cu bikini, foarte decupat. Apreciate sunt si costumele fantezie care au tot felul de detalii originale, cum ar fi imbinarile dezinvolte de materiale si culori.

Creatorii ne propun in aceasta vara un costum dintr-o singura bucata, dezvoltat sub orice forma, dar foarte decoltat si adesea cu "gaurele" la nivelul abdomenului, pentru a lasa sa se vada pielea rumenita de soare.

De asemenea, intalnim si un compromis intre bikini si costumul intreg, slipul fiind unit de top printr-un lant, o linie foarte fina, barete, sireturi sau alte elemente fantezie.

In materie de sutiene, ai de unde alege, pentru ca intalnim o paleta foarte larga de modele: barete fine, innodate dupa gat, sutien cu cupa, in forma de triunghi si cu sireturi sau cu push-up, pentru un efect de piept generos.

Alegerea este dificila, dar ai posibilitatea sa te orientezi in functie de conformatia ta.

Material si culoare


Creatorii au pus accentul pe costume de baie accesorizate cu curele aurite, bijuterii incrustate, paiete si strasuri. Ele decoreaza costumele de baie uni, in general negre sau ciocolatii.

Stilul afro-etnic este inca utilizat, intalnind costume de baie cu imprimeuri africane, florale, culori pastel, ca albastru, galben, fucsia, dar si negru.

Pentru a arata cu adevarat bine la plaja, asorteaza-ti costumul de baie cu prosopul, palaria, cosul de plaja, papucii si ochelarii de soare. Astfel, vei obtine un look actual si demn de invidiat.

Producatorii iti propun o gama foarte larga de accesorii pentru plaja, facute pentru a se potrivi cu costumul de baie pe care il alegi.

Vedeta quadranga


Rege al costumelor de baie pentru vara 2008 a fost desemnat qadranga. Ramane de vazut cate dintre noi il vor adopta... Creat de un arhitect spaniol si considerat a fi o forma evoluata de tanga, quadranga este alcatuit din doua patrate unite de sireturi care se imbina de o parte si de alta a soldurilor, in mod asimetric.

Noutatea pe care o aduce Josep Crivillers este ca acest slip este prins de trei barete in loc de doua. Un sold este impodobit de un singur siret, in timp ce celalalt, de doua.

Avantajul acestui model de tanga este ca asigura o bronzare maxima. El este prezent pe podium din 2005, dar se pare ca abia acum a devenit celebru.

Daca te tenteaza, nu uita ca acest model dezvaluie mult din posteriorul tau si este destinat siluetelor zvelte. Modelul este disponibil si pentru barbati. Deci domnii nu au de ce sa fie invidiosi!

 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANA pe 23 Mai 2009, 13:01
    NASPAAA!!!!

    frate...cu aceste costume, oricat de bine ai arata , te fac sa arati hidos.... astia stau ei ce stau si se gandesc cum sa isi mai bata joc dfe femei si sa spuna ca se poarta...naspa!

    1
    0

  • supy pe 16 Aug 2008, 18:51
    ..

    am 16 ani..caut un costum de baie mai mic un 36 nr...sami vina bn dar nu gasesc:( am cautat tot ploiestiu..:( si nimk :(

    0
    0

  • monica pe 6 Aug 2008, 18:00
    soldurii prea marii:(

    am o problema:am soldurile prea mari si picioarele cam grosute sus.as vrea sa stiu ce ar trebui sa port pentru a masca acest desfect.va multumesc.monica

    0
    1

  • ela pe 29 Iul 2008, 00:17
    sincer

    asta e problema romanilor.sunteti prea rautaciosi si incuiati-scuzati-ma sa sunt asa dura-.adica in fond...de ce nu?haideti sa fim mai deschisi la schimbare si sa punem mai putin pret pe ce vor zice ceilalti.mie mi se pare o idee originala si slipii acestia chiar pot fi purtati.

    0
    0

  • mell Y|\|@ Perez pe 13 Iul 2008, 15:48
    vaiiiiii !!!!!!!!!

    dak astea is costume la moda...3 snururi.....alceva nu puteti inventa??? PROSTEALA TOTALA!!!!! :D:*

    0
    0

  • Celina pe 4 Iul 2008, 22:24
    cum trebuie sa arati sa stea bine?

    costumele de baie prezentate stau bine numai pe unele fotomodele pentru viata de zi cu zi exista EUROFALA pentru toate marimile si gusturile www.eurofala.ro

    0
    0

  • Kasymar pe 4 Iul 2008, 15:46
    soluri mari :(

    am soldurile putin cam mari ..si sanii la fel ..si mai lasati '.. :( ce costum imi trebe mie ca sa ascund defectele ? .. :( ...

    1
    0

  • roxana pe 30 Iun 2008, 17:36
    nu gasesc tanga la magazinele de firma

    caut un costum de baie tanga pe la toate magazinele de firma din orasul meu (ploiesti) si nu gasesc!!! nu mai vreau nici chinezarii dalea sau turcisme (dalea gasesti) ca intr-un an mi-am luat din satu de vacantza si seara mi-au aparut niste bubite mici rosii :( daca stiti unde asi putea gasi ceva calumea in bucuresti-ploiesti sau pe net pe undeva? vreau ceva cu partile laterale subtiri si cat mai micutz si nu vreau sutienu care se prinde si fara burete (oricum asta nuj cat o sa il port)

    0
    0

  • Jeni pe 28 Iun 2008, 22:13
    Cine zicea ca asta este "la moda"?

    Am citit mai intai comentariile vostre si apoi am vazut filmuletul. Nu ma asteptam la ceva atat de inestetic... Fetelor, daca asta este moda, eu va propun sa fim demodate....

    0
    0

  • oana pe 28 Iun 2008, 09:21
    crazy people

    cat despre quadranga sa poarte ei asta yo vreau sa ma duc la plaja nu la circ

    0
    0

  • oana pe 28 Iun 2008, 09:16
    indignare

    cautam pe net de dimineta niste modele de costume de baie ptr diferite siluete si am dat peste un site aparent dragutz dar am constatat cu stupoare ca la partea unde scria"daca ai burtica"aratau o poza cu o manechinuita deia care are 30 de kg cu paltonu ud pe ea.normal ca pe aia vine bine orice dar noi restul ce facem.sa puna frate o poza cu una care chiar are burta sau solduri sa vedem si noi cum vine mai exact costumul.Oricum fetelor sunt total de acord cu voi tre s purtam ce ne avantajeaza si in ce ne simtim confortabil.as vrea si eu s port ce este la moda dar decat sa arat ridicol mai bn lasa.poop u

    0
    0

  • anda pe 27 Iun 2008, 13:52
    asunt kam pitika

    sunt kam pitika vreau s astiu ce costum de baie m-ar avantaja.....am 16 ani shi 154 cm???

    0
    0

  • madalina pe 26 Iun 2008, 15:43
    intrebare intrebatoare...

    Am fost anul asta la mare in Turcia shi mi-am luat un costum de baie... boxeri cu bustiera... vreau sa stiu daca este la moda... ei sunt albastri cu o dungulita rosie intr-o parte... si cu ochelari de la gucci un maro inchis...

    0
    0

  • Iuly pe 20 Iun 2008, 20:38
    Moda din ziua de azi ;))

    Am ajuns pe aceasta pag din intamplare , am citit cu drag comentarile scrise de celelalte fete, si trebuia sa spun ca ma bucur enorm ca majoritatea aleg sa nu tina cont de moda asta, care e din ce in ce mai traznita, iar materialul din ce in ce mai putin (intelegeti ce vreau sa spun ;-P ) Si eu aleg sa ma imbrac cu ce imi sta bine si imi place , nu ceea ce este la moda.Sunt convinsa ca fiecare dintre noi a vazut pe stada fete imbracate la "moda: , si ne-am ingrozit de modul in care aratau, asadar d c sa porti ceva ce nu te avantajaza doar pt ca este la moda. Eu personal voi ramane la costumul de baie simplu (asa cum spunea si Alexandra in comentariul sau) mult mai dragut. ;-))

    0
    0

  • anka pe 16 Iun 2008, 02:02
    E LA MODA CE ITI PLACE SI ITI STA BINE :)

    se poarta orice iti place si iti sta bine :) eu una nu ma iau dupa moda, imi place sa ma informez ,daca gasesc ceva ce imi place si imi sta bine ok daca nu poate sa fie la moda :)

    0
    0

  • irina pe 13 Iun 2008, 14:22
    se mai poarta carourile?

    buna!as dori sa stiu si eu daca vara acearta se mai poarta carourile.am o rochita in carouri alb-negru in stilul anilor 80.crezi ca se mai poarta?:-? multumesc te pup:)

    0
    0

  • printesita pe 13 Iun 2008, 11:23
    port ce-mi sta ine

    de fapt eu prea vad rostul la moda asta asa aiurea ..de fapt da mai sunt persoane care poarta asa ceva..:) eu aleg ce-mi sta bine , din moda . si cat despre costume de baie raman la ceva care imi sta bine , normal croit clasic culorile sa zicem ar putea fi mai nebunesti .de exemplu un mov intennnssss...mda:)

    0
    0

  • alexia pe 12 Iun 2008, 21:13
    oribil

    oribil!!!! cum sa porti asa ceva?? daca prezinta manechinele pe podium, nu inseamna ca e si bun de purtat...

    0
    0

  • alexandra pe 12 Iun 2008, 19:15
    aspect

    stiti...toate ca toate, da'...sunt inestetice...nici macar pe fotomodele, despre care se spune ca au corpul perfect, nu le avantajeaza, da' pe noi restu'.nu stiu ce ziceti voi fetelor, da' eu raman la costume mai simple...slip normal, boxeri..si pt cele mai indraznete dintre noi..tanga:P..nu quadranga:)

    0
    0

  • ella pe 12 Iun 2008, 16:07
    ??

    eu nu as purta niciodata asa ceva...nu mi se pare deloc femnin....

    0
    0

  • gabi pe 11 Iun 2008, 16:26
    quadranga

    cam ce braonzare maxima asigura....:))?? are trei barete...pe un sold o sa se vada 2 urme...si pe celalalt una....e f naspa quadranga asta...serios...macar daca nu scriati bronzare maxima,hahahahahah......

    0
    0

  • Ramona pe 11 Iun 2008, 15:36
    filmuletul

    sa te intrebi ce se poarta anul acesta si sa dai o prezentare din 2005.......... fratilor suntem in 2008

    0
    0

  • FLORINA pe 10 Iun 2008, 20:43
    ce costume de baie????

    ha ha ha!!!! daca ne lua dupa moda ....cred ca intr-o buna zii ne vom pune sutienu pe ochi si slipul pe buric sau mai stiu eu pe unde ii mai taie capu pa astia...... am vizionat filmarea de pe you tube...costumele alea sa le poarte ei.....

    0
    0

  • ududoi oana cristina pe 10 Iun 2008, 19:09
    solduri prea mari

    am o problema:am soldurile prea mari si picioarele cam grosute sus.as vrea sa stiu ce ar trebui sa port pentru a masca acest desfect.va multumesc.oana

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod