4 semne care îți arată că trebuie să cumperi lenjerie de corp nouă

4 semne care îți arată că trebuie să cumperi lenjerie de corp nouă

Când ai triat ultima dată hainele pe care le ai? Și nu este vorba despre pulovere și jeanși, ci despre sutiene și lenjerie intimă.
Un sutien bun și o pereche de slipi de calitate pot rezista câțiva ani, dar numai dacă le îngrijești corect. Dacă nu știi când este cazul să arunci lenjeria intimă veche și să cumperi alta nouă, atunci trebuie să iei în considerare unele semne care te ajută să-ți dai seama mai ușor. Iată care sunt acestea:

Și-au pierdut elasticitatea


De-a lungul timpului, elasticul din talie se uzează, ceea ce îl face să-și piardă forma și să se lase atunci când porți lenjeria. Același lucru este valabil și în ceea ce privește sutienele.
"Dacă bretelele sutienului tău nu se ma întind, nu îți vor mai oferi susținerea necesară", declară pentru goodhousekeeping.com Lexie Sachs, specialist în produse textile.

Sunt prea mici


Pentru că lenjeria intimă este spălată atât de des, este posibil să intre la apă, mai ales dacă piesele sunt realizate din bumbac. Lenjeria prea strâmtă afectează circulația sanguină, ceea ce are efecte negative asupra sănătății. Prin urmare, ar trebui să renunți la piesele care au intrat la apă sau care ți-au rămas mici.

În ceea ce privește sutienul, sânii tăi se modifică de-a lungul timpului mai mult decât realizezi.
Iar acel sutien care îți venea perfect cândva ar putea să-ți provoace probleme precum dureri de spate sau chiar lăsarea sânilor. Verifică dacă în jurul sutienului se formează "colăcei" de piele sau dacă sutienul pare foarte strâns chiar și la ultima gaică. Sunt semne că sutienul tău este prea mic.

Sunt incomode


Dacă ai o pereche de chiloți care sunt incomozi, ar trebui să-i arunci. Indiferent cât te-au costat, astfel de piese de lenjerie intimă îți pot face rău. Este valabil în special pentru lenjeria intimă cu dantelă, care după câteva spălări poate deveni aspră, cauzând apariția iritațiilor sau chiar a chisturilor la nivelul pielii, avertizează medicul dermatolog Mona Gohara, profesor în cadrul Universității de Medicină Yale.

Nu mai au aceeași formă


În cazul în care cupele și buretele din interiorul cupelor sutienului tău se deplasează sau se răsucesc, este un semn clar că ar trebui să investești într-u sutien nou, spune Lexie Sachs. Cupele ar trebui să se alinieze perfect pe sâni, fără să existe locuri goale sau denivelări de material.
În acest caz, sânii nu vor avea susținerea adecvată, iar sutienul devine, practic, inutil.

O modalitate prin care poți face ca sutienele să reziste mai mult timp este de a le purta prin rotație. Investește în câteva sutiene de foarte bună calitate, pe care să le porți alternant.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod