Imprimeuri: poarta-le cu gratie si stil!

Exotice, extravagante, ultra-colorate, cu forme neasteptate, imprimeurile domina, an de an, lookbook-urile brand-urilor high-fashion. Totusi,  raman un subiect sensibil si greu de gestionat. Exista insa cateva reguli de „bun-simt” vestimentar care, odata aplicate, pot transforma imprimeurile in arme redutabile de moda ce pot actiona in favoarea ta.
Dungile iti pot pune in valoare silueta sau dimpotriva pot scoate in evidenta imperfectiunile corpului tau. Dungile verticale sunt potrivite persoanelor ce doresc sa obtina un aspect longilin al siluetei. Sunt potrivite in rochii mulate pe corp, ce te vor face sa pari inalta si slaba sau fustelor creion. Dungile orizontale se potrivesc oricarei siluete daca alegem topuri sau camasi cu un astfel de imprimeu. Rochiile sau fustele cu dungi orizontale sunt alegeri „riscante”, daca nu esti inalta si slaba. Tina cont de un lucru: cu cat sunt mai late dungile, cu atat mai mica de inaltime vei parea.
 
Prima varianta de purtare a dungilor, recomandata de The Dresser este clasica, eleganta si cu o tenta feminina.
De exemplu, putem combina o camasa din bumbac cu dungi verticale, Ralph Lauren ce pune in valoare bustul cu o fusta creion din matase, pantofi stilleto si o geanta structurata, Giorgio Armani pentru un look business. A doua varianta este mai relaxata si se potriveste vacantelor si iesirilor de week-end. Combinam un top cu dungi orizontale si maneci scurte de la Prada cu skinny jeans colorati Armani.
Daca suntem foarte indraznete putem combina dungi in partea superioara a tinutei cu dungi in partea inferioara, cu atentie sporita asupra texturilor materialelor si a croielilor. Efectul insa va fi fabulos, iar in acest caz tinuta necesita o accesorizare minimalista.
 
Imprimeurile florale isi fac timid aparitia primavara si infloresc vara! Flori mici si delicate sau flori mari si colorate, imprimeuri florale stilizate, exotice, florile alcatuiesc un „buchet vestimentar” irezistibil! In cazul rochiilor este recomandat sa tinem cont de lungimea ei: cu cat e mai lunga rochia, cu atat tocurile sunt mai mici si invers.
Accesoriile trebuie sa fie minimaliste pentru a nu transforma tinuta intr-o „gradina de zarzavat”, iar pantofii si geanta musai intr-o singura culoare! La birou, The Dresser iti recomanda o rochie Prada din matase cu imprimeu floral. O poti purta cu tocuri la birou sau cu balerini la garden party.
Fustele cu imprimeuri florale sunt esentiale pentru garderoba oricarei femei. Daca ai o structura clasica, poarta-le cu topuri uni. De exemplu, combina o fusta din matase Prada cu flori mari cu un top fin, Armani Collezione. Daca esti indrazneata, experimenteaza: combina o fusta cu flori cu un top cu dungi, dar fii atenta ca ambele piese vestimentare sa fie in aceasi paleta de culori.
 
Imprimeurile geometrice dau o tusa artistica tinutei tale si pot avea de la un aer retro, la unul futurist.
Daca esti adepta unui stil subtil poti adopta o camasa cu patratele, Prada, pe care o potti purta cu pantaloni evazati, Gucci, tocuri inalte si o geanta eleganta. O varianta sigura este o rochie Prada cu elemente geometrice sau un top Emporio Armani cu carouri pe care il poti purta cu pantaloni uni. Le gasesti pe toate pe www.thedresser.ro
 
Daca tot am vorbit de tinute artistice, chiar picturale, imprimeurile digitale au intrat puternic in tendinte. Recomandarea The Dresser este un top Prada imprimat cu o superba pictura, pe care il poti purta cu o fusta uni din matase pentru un efect spectaculos! Si nu uita: alege obiecte vestimentare din materiale de calitate, precum bumbacul, matasea, vascoza, inul, casmirul, pielea pentru confort si rafinament!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod