Horoscopul bărbatului îndrăgostit. Află cum se dă de gol, în funcţie de zodia lui

Toţi vor să pară duri şi insensibili, dar de fapt sunt într-o continuă încercare de a-şi ascunde sentimentele. Vezi cum poţi să îţi dai seama că te place!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atunci când bărbatul din Scorpion este îndrăgostit de tine, nu se mai opreşte din complimente şi declaraţii de iubire. Chiar dacă ţi se pare că totul se întâmplă mult prea devreme, sentimentele lui sunt adevărate şi este doar sincer.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie este foarte atent şi grijuliu la nevoile tale atunci când te place cu adevărat. Acesta se interesează de tine mai mult decât ţi-ai imagina, tocmai pentru a încerca să te cunoască şi să te înţeleagă tot mai mult.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din această zodie este un bărbat care acţionează mult pe ascuns. Nu prea se dă de gol atunci când este îndrăgostit, pentru că este foarte discret şi nu împărtăşeşte cu nimeni snetimentele ce ţi le poartă. Fii atentă dacă acesta vrea să stea cât mai mult în preajma ta şi încearcă să îţi atragă atenţia mai mult decât o face cu celelalte persoane.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din Vărsător arată un interes exagerat atunci când este îndrăgostit. Nu scapi de el oriunde te-ai duce şi te trezeşti din senin că îşi face apariţia.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este destul de ruşinos şi chiar dacă este îndrăgostit nebuneşte de tine, va încerca să ascundă acest lucru. Nu are curajul să îţi spună direct şi nici nu vrea să se dea de gol. Păstrează distanţa şi apelează la prieteni pentru a-ţi trimite mesaje siropoase.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec va încerca să facă impresie bună în faţa ta, uneori devenind chiar prea plin de el. Nu ştie ce să mai spună sau să mai facă pentru a te da pe spate, laudele lui fiind de cele mai multe ori exagerate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur va încerca să îţi intre în graţii făcând compromisuri de orice fel. Ar renunţa la planurile lui pentru tine şi ar face orice i-ai cere. Simte nevoia să facă el mai mult, dar asta doar în stadiul incipient.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din această zodie va deveni brusc interesat de pasiunile şi plăcerile tale, transformându-le în ale lui. Se va mula perfect după tine, ba chiar va fi o copie fidelă de-a ta. Nu fi suprinsă dacă îţi răspunde mai mult afirmativ, decât negativ.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din Rac îţi va sări în ajutor oricând dacă este îndrăgostit de tine. dacă vrei să îi testezi sentimentele, sună-l târziu în noapte şi roagă-l să îţi facă o favoare. Nu te va refuza!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă nativul din această zodie este îndrăgostit de tine va avea un comportament absolut distractiv. Va încerca tot timpul să te bine dispună atunci când eşti tristă şi îţi va spune glume pentru a te face să uiţi de griji.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Toţi nativii din Fecioară sunt exagerat de critici, aşa că dacă admiratorul tău nu are nimic de comentat la ceea ce faci sau spui, este un semn că te place cu adevărat. Nu îţi pune prea multă bază în asta, pentru că dacă nu suporţi să fii cicalită, acesta îşi va schimba comportamentul imediat ce te va prinde în capcană.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nativul din Balanţă dă semne de timiditate când se află în preajma ta, atunci clar nu vrea să dea greş faţă de tine. Să nu mai spunem că te va privi pe ascuns minute în şir fără să dea semne de plictiseală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod