Horoscop. Top 6 cele mai pudice zodii. Cui îi e ruşine şi de umbra ei?

Nativa din Fecioară este cea mai timidă reprezentantă a zodiacului şi nu se simte în largul ei decât alături de persoanele pe care le cunoaşte foarte bine.

1. Fecioară

Eşti cea mai timidă reprezentantă a zodiacului şi toată lumea ştie asta, inclusiv tu. Nu te simţi în largul tău decât alături de persoanele pe care le ştii foarte bine, de aceea ţi se pune des eticheta de introvertită ori retrasă. Nu ai încredere în forţele proprii şi emani slăbiciune, de cele mai multe ori falsă.

2. Rac

Eşti destul de reţinută la o primă vedere, însă pe parcurs se schimbă situaţia. Ai nevoie de oameni în care să ai mare încredere pentru a începe să îţi dai drumul la vorbă.

Nu eşti acel gen de persoană care să îşi expună ideile, chiar dacă acestea sunt extrem de bune. La tine funcţioneză efectul de turmă, dacă alţii fac un anumit lucru care coincide cu dorinţele tale,  abia atunci îl faci şi tu.

3. Capricorn

Eşti destul de timidă şi greul pică pe cei din jurul tău. Doar ei te pot face să acţionezi cu mai multă încredere prin încurajări şi prietenii, altfel nu vei avea curaj să iniţiezi nimic niciodată. De cele mai multe ori ţii în tine lucruri cărora ar trebui să le dai drumul pentru a nu acumula şi mai multe frustrări.

4.Peşti

Eşti o fire foarte sensibilă şi ruşinoasă, iar atitudinea ta este influenţată foarte mult de felul în care se poartă cei din jurul tău cu tine.

Dacă cineva râde de tine, cu siguranţă nu vei mai îndrăzni să faci niciodată lucrul care te-a adus în această situaţie.

5. Berbec

Eşti ruşinoasă la început şi nu îţi place să fii pusă în situaţii inedite. Eşti genul de persoană care vrea să ştie ce are de spus, ce va face sau cu cine va interacţiona, altfel se va pierde total. Deşi eşti o fire spontană, nu îţi plac surprizele!

6. Săgetător

Tu ai nevoie de puţin ajutor întotdeauna pentru a-ţi învinge timiditatea, după care nimeni nu va mai putea să te oprească din acţiunile tale curajoase.
Te gândeşti prea mult la ce cred alţii despre tine şi îţi calculezi mişcările până ajungi uneori să nu mai faci nimic, devenind astfel reţinută.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod