Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Taur trebuie ca împreună cu iubitul ei să încerce să reaprindă flacara iubirii şi să aducă ceva nou în relaţie.
Berbec

Acest weekend este perfect pentru o scurta calatorie intr-un alt oras. Daca ai pe cine vizita acolo, cu atat mai bine! Incearca sa te relaxezi cat mai mult chiar daca vremea nu tine cu tine!

Taur

Tu si partenerul tau de viata va puteti face singuri weekend-ul mai frumos. O atmosfera romantica va poate ajuta sa reaprindeti flacara iubirii daca simtiti ca ati inceput sa va plictisiti.

Gemeni

In acest weekend poti avea succes pe plan amoros, mai ales daca nu ai un iubit. Foloseste-te de sarmul personal pentru a cuceri pe cineva pe care ai pus-o ochii de multa vreme.

Rac

In aceste doua zile ar trebui sa reflectezi mai mult asupra situatiei tale financiare, nu o duci prea bine din acest punct de vedere.
Este foarte important sa te consulti cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie!

Leu

In acest weekend ai tot timpul pentru a te ocupa de tine. Ai putea sa incerci sa iti schimbi stilul de viata si sa te apuci de mai mult sport mai ales daca ai constata ca ai luat in greutate.

Fecioară

Vei fi foarte energica in acest weekend, iar cei din jurul tau vor profita de asta. Accepta invitatiile care te atrag, dar nu iti fie teama sa le refuzi pe cele neinteresante.

Balanţă

Nu ar trebui sa pleci la drum lung in acest weekend, situatia ta medicala nu este cea mai fericita in aceasta perioada.
Incearca sa te odihnesti mai mult!

Scorpion

Vei fi foarte activa in acest weekend, iar principala ta preocupare este sa ii ajuti pe cei din jurul tau. Ai toate resursele necesare ca sa o faci, iar seara vei fi foarte multumita de tine.

Săgetător

In acest weekend vei reusi sa ii schimbi cuiva impresia despre tine, si nu esti nevoita sa depui prea mult efort. Se anunta vesti bune pentru tine pe plan sentimental!

Capricorn

Weekend-ul acesta va fi unul activ si te vei ocupa mai mult de munca decat de viata personala.
Din fericire pentru tine, cei dragi te inteleg si chiar te ajuta!

Vărsător

Incearca sa ai activitati creative in acest weekend si sa nu lasi plictiseala sa puna stapanire pe tine. Invita-ti prietenii la tine, un film sau un joc te poate relaxa!

Peşti

O aventura amoroasa iti va crea probleme in acest weekend si nu vei stii ce decizie sa iei. Esti nehotarata cu privire la sentimentele tale, insa in acest mod il incurci pe cel de langa tine!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod