De ce nu îți găsești marea iubire, în funcție de zodia ta

Te-ai săturat să fii singură? De obicei, atunci când ai ghinion în dragoste, e vorba despre o nepotrivire de caracter sau despre lipsa atracției. Dar, atunci când toate despărțirile arată la fel, ar putea exista ceva la tine care să te atragă spre persoanele cu care nu ești cu adevărat compatibilă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Uneori, e benefic să fii competitiv, dar nu și în cazul relațiilor amoroase.

Dacă vrei să găsești dragostea adevărată, va trebui să încetezi să încerci să îl depășești pe cel de lângă tine. În schimb, ai putea să te concentrezi mai mult pe persoana lui, să îl cunoști mai bine și să îl iubești pentru ceea ce este. Lipsa de egoism îți va îmbunătăți relația.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu siguranță ți s-a spus de nenumărate ori că încăpățânarea ta este cauza problemelor tale.

Acest lucru poate fi adevărat, dar nici materialismul nu trebuie ignorat. Ca să îți întâlnești marea iubire, trebuie să nu prioritizezi aceste lucruri care pot deveni copleșitoare pentru partenerul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești o persoană foarte sociabilă și încerci pe cât posibil să nu fii singură.

Dat fiind aceste lucruri, faci totul pentru a fi înconjurată de oameni, deși ar trebui să înveți să petreci timp doar cu tine și să te bucuri de el. Doar în acest fel vei reuși să îți întâlnești adevărata iubire, mai degrabă decât să pierzi timpul cu cineva care chiar nu merită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană incredibil de persuasivă.

Probabil că insistențele tale de a obține ceea ce îți dorești au creat probleme importante în relațiile tale. Pentru a-ți întâlni marea iubire, trebuie să fii mai deschisă către compromisuri și să îți lași partenerul să preia și el frâiele din când în când.

Leu(22 iulie - 22 august)

Probabil ești obișnuită să ți se spună că mândria ta este cel mai mare defect al tău.

Dar, principala ta probleme în ceea ce privește relațiile este cu totul alta: ești prea loială. Este perfect normal să fii așa atunci când vine vorba de persoanele pe care le iubești, dar, uneori, ești prea dispusă să te jertfești pentru persoanele care nu te tratează corect. Dacă vrei să îți întâlnești marea iubire, trebuie să te concentrezi doar asupra acelora care te apreciază cu adevărat, nu pe cei care îți gâdilă orgoliul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În timp ce hărnicia ta îți aduce numai beneficii, critica ta îți creează probleme pe plan sentimental.

În loc să despici firul în patru și să cauți perfecțiunea, mai bine ți-ai iubi partenerul necondiționat. Pentru a-ți găsi marea dragoste, e necesar să îi accepți pe cei pe care îi iubești așa cum sunt.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești o persoană foarte diplomată, cel puțin atunci când ai de-a face cu un conflict.

Dacă nu îți folosești talentele de comunicare, nu vei rezolva nciodată nimic. Trebuie să fii curajoasă și să abordezi problemele din relație așa cum procedezi și în alte cazuri. Compasiunea și echilibrul cu care ești înzestrată te pot ajuta în dragoste, trebuie doar să le lași să iasă la suprafață.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întâmpini dificultăți imense în a avea încredere în ceilalți și asta te face să ai rețineri în dragoste.

Va trebui să accepți incertitudinea și să nu mai încerci să controlezi totul, pentru a putea să îți întâlnești marea iubire. Până la urmă vei reuși, dar și de această dată va trebui să fii atentă la nesiguranțele și gelozia față de partener. Ești singurul responsabil pentru natura ta suspicioasă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În timp ce optimismul tău este extrem de atrăgător, acesta poate crea și neplăceri în dragoste.

Ai tendința de a ignora semnalele de alarmă din relațiile tale din cauza ochelarilor pe care îi porți! Indiferent de situație, trebuie să fii dispusă să vezi lucrurile așa cum sunt ele, nu cum ai vrea să fie. Curiozitatea înnăscută te poate ajuta să descoperi posibile soluții pentru conflictele din cuplu, pentru că nu trebuie să le eviți dacă vrei să ai succes pe plan amoros!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești foarte practică și disciplinată, ceea ce te face să fii o persoană de încredere.

Însă, orice eventual partener nu are nevoie doar de asta, ci ar vrea să te dezlănțui mai mult. Explorează-ți sentimentele și senzualitatea pentru a deveni un partener echilibrat. Dacă nu știi de unde să începi, citește câteva cărți despre intimitate și investește în niște lumănări și ulei de masaj!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Spui că ești în căutarea marii iubiri, dar îți e teamă să te implici prea mult.

În loc să fii distantă, încearcă să revii cu picioarele pe pământ și să-ți exprimi sentimentele. Nu este nimic în neregulă ca uneori să fii detașată, însă nu poți trăi toată viața așa. Descoperă ce înseamnă dragostea și intimitatea pentru a obține o nouă perspectivă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Înclinațiile tale artistice și fanteziste sunt calități atrăgătoare, fără îndoială.

Din păcate, uneori ești prea prinsă în poveștile tale. Dacă vrei să găsești iubirea adevărată, va trebui să revii cu picioarele pe pământ. Nu cădea în capcana de a crede că partenerul tău îți va putea oferi toate acele lucruri la care visezi. Trebuie să te regăsești înainte să-ți găsești sufletul pereche!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod