Cele 3 femei alfa ale zodiacului


Femeia alfa este cea care ţine totul sub control, are rezultate concrete şi e un exemplu pentru ceilalţi.
Ea nu are nevoie de nimeni pentru a reuşi, s-a născut să fie învingătoare şi emană multă încredere.

Care sunt cele 3 femei alfa ale zodiacului?


Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai puternice din întreg zodiacul. E aproape perfectă şi se poate descurca în orice situaţie, rezolvând totul. Talentul ei în afaceri o ajută să nu ajungă niciodată într-o situaţie financiară proastă. Pur şi simplu ştie cum să facă bani. În afară de asta, femeia din zodia Taur este, de asemenea, soţia ideală. Ea îi satisface partenerului cele mai nebuneşti fantezii şi îi oferă o dragoste necondiţionată. Nimeni nu se poate plictisi niciodată de ea!

Leu

Femeia Leu este dominantă şi puternică.
Aspectul ei fizic este fascinant, este impunătoare şi...perfectă. Ea e regina stilului şi a modei. Chiar şi atunci când nu e în cel mai bun moment al ei, va găsi o modalitate de a părea că e, de fapt şi este foarte convingătoare.

Balanţă

Femeia Balanţă este zodia cea mai graţioasă şi fermecătoare. E foarte stăpână pe ea şi ştie cum să facă faţă unei situaţii dificile. Frumuseţea, eleganţa şi bunul gust sunt calităţile prin care îi atrage pe cei din jurul ei. E conştientă că o imagine sofisticată o poate ajuta în carieră. De asemenea, atitudinea îi deschide multe uşi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod