4 trucuri pentru a obţine efectul de gene false, dar fără extensii

4 trucuri pentru a obţine efectul de gene false, dar fără extensii

Există un motiv pentru care vedetele poartă gene false atunci când păşesc pe covorul roşu sau când participă la şedinţe foto.
Extensiile de gene lungi şi dese îţi oferă o privire misterioasă, intensă şi sexy. Dar adesea acestea sunt dificil de aplicat şi uneori arată fals.

Din fericire poţi obţine efectul de gene dese şi lungi fără să-ţi pui extensii. Trebuie doar cunoşti câteva tehnici simple de aplicare a mascarei pentru a obţine exact acelaşi efect. Genele cu aspect dramatic sunt potrivite pentru evenimentele speciale la care participi sau pentru şedinţele foto. Este de preferat să optezi pentru un look discret al genelor pentru machiajul de zi.

Iată patru paşi esenţiali pe care să-i urmezi:

Investeşte într-un ondulator de gene de foarte bună calitatea

Este foarte important să ai un aparat bun pentru curbat genele. Genele întoarse devin astfel mult mai vizibile, par mai lungi şi îţi fac ochii să pară mari.


Curbează genele după ce ai aplicat rimel

Atunci când curbezi genele după ce ai aplicat deja mascara vei obţine rezultate mult mai bune decât dacă le curbezi înainte. Rimelul aderă pe gene şi le face mai rigide, astfel că îşi vor păstra mai mult timp forma de-a lungul zilei.

Accentuează vârfurile

Vârfurile genelor sunt mai subţiri şi de obicei mai decolorate, de aceea este nevoie de un mic truc pentru a le defini corect. Foloseşte o pensulă unghiulară de machiaj (foto) pentru a aplica mascara pe vârfuri.
Atunci când îmbraci complet genele cu rimel vei obţine un efect spectaculos, cu aspect de gene false.


Foloseşte corect un nou tub de mascara

De fiecara dată când începi să foloseşti un rimel nou, lasă-l deschis timp de un minut înainte de aplicare. În acest fel se va usca foarte puţin, dar suficient pentru a adera mai bine pe gene.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod