Nicoleta, rasfatata de Lenor Parfumelle: "Wow! Este superb!"

Lumea Lenor Parfumelle Magnifique s-a deschis pentru Nicoleta, o tanara de 27 de ani din Sibiu, care a fost rapita si rasfatata ca o diva.
Lumea Lenor Parfumelle Magnifique s-a deschis pentru Nicoleta, o tanara de 27 de ani din Sibiu, care a fost rapita si rasfatata ca o diva.

Bucuria ei a fost mare in momentul "rapirii" pentru ca stia ca urmeaza sa fie tratata ca o printesa.

Pentru ca nimic si nimeni sa nu o deranjeze, Nicoleta si-a inchis telefonul mobil inainte de a se urca in luxoasa limuzina care a dus-o prin lumea Lenor Parfumelle Magnifique.
   


Click aici pentru mai multe imagini!

Nicoleta a fost invitata mai intai la un luxos salon de spa pentru ca, asa cum i se potriveste unei dive, sa-si inceapa ziua Magnifique relaxata si proaspata. Cei de la salon i-au pregatit o surpriza: un tratatament complet, cu ulei cald aromatic, pietre vulcanice calde, aromoterapie si cromoterapie.

"A fost foarte, foarte relaxant, am si adormit un pic.
Uleiul si pietrele vulcanice au fost - wow!"
, a spus diva Nicoleta dupa vizita la salonul de lux.

Rasfatata noastra a fost dusa apoi la o sedinta de make-up, pentru ca trasaturile fetei, improspatate de aromele elegante si spectaculoase de la ritualul spa anteriror, sa ii fie puse in valoare.

Nicoleta ne-a marturisit, la plecarea din saloanele de spa si make-up, ca se simte ca o noua "varianta" a ei insesi. Ziua de rasfat a continuat, diva fiind invitata de Lenor Parfumelle la un rafinat restaurant cu specific frantuzesc, pentru un un pranz luxos si delicios.

Diva noastra s-a bucurat de un adevarat festin destinat vedetelor Parisului. Nicoleta si-a lasat simturile sa simta magia bucatariei frantuzesti de mare clasa: terrine de foie gras, rata cu portocale si deliciosul desert mousse au chocolat, toate atent preparate de bucatari de renume.
Pentru a simti clasa si eleganta specifice Frantei, Nicoleta a participat la o degustare de vinuri speciale de colectie.

Minunata calatorie in lumea luxului frantuzesc a continuat, pentru diva noastra pasionata de moda, intr-un atelier al unui celebru designer, unde a fost coplesita de rafinamentul elegant al creatiilor. Tanara, transformata de Lenor Parfumelle intr-o diva, a plonjat in universul tinutelor extravagante, specifice luminilor si stralucirii Parfumelle Magnifique.

Stralucitoare, diva Nicoleta a fost apoi subiectul unei sedinte foto de moda. Ea s-a lasat invaluita, pe rand, de doua tinute negre superbe si extravagante, de seara, din care una ii punea in valoare picioarele frumoase, de o rochie rosu aprins cu voal si de o tinuta clasica, intr-o nuanta de crem.
Aleasa Lenor Parfumelle Magnifique ne-a marturisit ca nu va uita niciodata experienta.

Ea a primit un cadou superb de la designer-ul pe care l-a vizitat: un sal dintr-un material foarte fin, pentru ca seara sa-i fie perfecta. Designerul a indemnat-o sa indrazneasca sa poate salul oricum, dar cu personalitate, pentru ca asa fac femeile luxoase si elegante de la Paris.



Click aici pentru mai multe imagin

Nicoleta a primit un buchet imens de flori, la despartire, o esarfa din matase aromata superb cu Lenor Parfumelle Magnifique si o cutie de bomboane fine, pentru a-si aminti de rasfatul pe care l-a trait pentru o zi.

"Le recomand tuturor prietenelor sa se inscrie in concurs si nu le ramane decat sa spere ca vor fi rasfatate. Nici nu-si pot imagina cat de frumos poate fi.
E superb"
, a spus Nicoleta, incantata de incredibila calatorie in lumea Magnifique.

Te poti bucura si tu ce un tratament ca cel de care a avut parte Nicoleta din Sibiu in aventura in lumea Lenor Parfumelle Magnifique. Ai sanse sa ajungi sa simti rasfatul Lenor Parfumelle in universul care ti se potriveste cel mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pentru a fi urmatoarea trimisa in lumea luxului.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nico pe 7 Nov 2011, 20:47
    moarta?!?

    da ai dreptate, dar ziua a fos superba. HMMM i'm alive

    0
    0

  • dana pe 12 Iul 2011, 21:37
    nu imi place machiajul

    Faina ideea dar cu machiajul ati cam gresit, arata de parca e moarta, stravezie...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod