Dr. Oz: 6 secrete despre uleiul de măsline care te înfrumuseţează

De ce să arunci banii pe tot felul de produse demachiante sau creme hidratante când ai la îndemână uleiul de măsline? Folosit atât pentru piele, cât şi pentru păr, uleiul de măsline face minuni. Află trucurile recomandate de celebrul Dr. Oz!

Uleiul de măsline este folosit din vechime pentru beneficiile lui, fiind recunoscut pentru efectele spectaculoase pe care le are asupra pielii şi părului. Măştile cu ulei de măsline pentru hidratarea părului sau exfoliantele care îţi lasă pielea catifelată sunt câteva dintre soluţiile pe care poţi să începi să le foloseşti de mâine. Sunt ieftine, 100% naturale şi au efect garantat!

Iată cum poţi să foloseşti uleiul de măsline presat la rece:

 

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mayra pe 21 Apr 2012, 22:02
    Canadian tea

    Poti lua de aici ceai.. http://www.canadiantea.ro/ Si gasesti mai multe informatii despre ceai pe site..

    4
    2

  • Simona Maria pe 7 Feb 2012, 11:11
    Cosuri...

    Vreau sa stiu si eu mai multe despre acest ceai.....de unde il pot cumpara....

    3
    1

  • korina pe 26 Ian 2012, 23:01
    canadian tea

    de unde pot sa cumpar acest canadian tea?

    11
    2

  • Adina pe 22 Ian 2012, 23:18
    am scapat de problemele tenului

    eu am scapat de cosuri si in general de tenul incarcat cu acel ceai canadian tea.Elimina toate toxinele din organism.L-am luat initial pentru slabit ,am si slabit cu el cateva kg si am vazut ca am scapat de cosurile de pe spate si de pe fata de punctele alea de grasime si punctele negre.E foarte bun.

    7
    1

  • ionelia bratosin pe 19 Ian 2012, 22:06
    petele brune de pe fata sauMelasma.

    am aceste pete care sunt inestetice si as vrea sa stiu daca este vreo metoda de a scapa de ele. Am mers la dermatolog si mi-a recomandat o crema de depigmentare cu Hidroqinona si un factor de protectie 50.pe perioada verii aceste pete sunt m-ai vizibile iar pe timpul iernii aproape nu se vad. as vrea totusi daca stiti ceva m-ai bun sa-mi recomandati. Va multumesc

    15
    3

  • Rona pe 19 Ian 2012, 13:57
    acest tratament este extraordinar!

    buna, am intrat si eu din intamplare,dar sa stiti ca acest tratament este foarte ok!eu am auzit de aceasta reteta de foarte multa vreme mama mereu im spunea ca e foarte bun pentru par pana intr-o zi cand am incercat si am vazut diferenta!este super ok merita incercat!

    14
    4

  • maria pe 15 Ian 2012, 16:25
    canadian tea

    buna fetelor ! eu beau un ceai ( canadian tea) de vreo 2 luni. am reusit sa scap de celulita. este foarte bun.am reusit sa slabesc 2 kilograme,dar cel mai important este ca am scapat de celulita.

    19
    5

  • misc pe 15 Ian 2012, 02:09
    raspuns pt aoa

    dupa ce te masezi cu strugurele, aplici si uleiul de masline pt hidratare....e asa greu de inteles?!

    7
    10

  • aoa pe 15 Ian 2012, 01:20
    si uleiul de masline unde era?

    6. Pentru unghii şi cuticule Taie o boabă de strugure în jumătate, dă miezul prin zahăr şi masează unghiile şi cuticulele. Acidul cu struguri exfoliază, iar uleiul de măsline hidratează unghiile şi cuticulele.

    15
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod