Tunsori si coafuri pentru parul mediu

Parul de lungime medie, indiferent de structura si culoare, este cel mai des intalnit. Principalele sale avantaje sunt lejeritatea in ceea ce priveste ingrijirea, dar si numeroasele tipuri de tunsori si coafuri care pot fi adoptate.
Parul de lungime medie, indiferent de structura si culoare, este cel mai des intalnit. Principalele sale avantaje sunt lejeritatea in ceea ce priveste ingrijirea, dar si numeroasele tipuri de tunsori si coafuri care pot fi adoptate.

Fie ca ai parul mediu pentru ca esti intr-o etapa de tranzitie catre cel lung, fie ca aceasta este lungimea ideala pentru tine, iti oferim cateva sfaturi utile pentru a adopta stilul potrivit parului tau.

1. Par des


Tunsoarea stratificata, pana la nivelul umerilor ofera mult volumi in cazul parului drep cu firul gros. O astfel de coafura incadreaza perfect chipul, fiind adecvata in special celor cu fata rotunda sau triunghiulara.

Daca parul tau este subtire si lipsit de volum, un astfel de stil nu va fi prea usor de pus in practica. Pune in valoare volumul acestei tunsori uscand parul de jos in sus si folosind un fixativ pentru volum.

2. Par fara volum


Poti adopta cu succes acest stil daca parul tau este subtire, rar si perfect drept. Este un bob care iti permite sa te joci destul de mult cu parul tau, transformand lipsa de volum intr-un avantaj.

Suvitele stratificate sunt ideale pentru structura sa fina, iar bretonul pe o parte mascheaza partial lipsa de volum. Un alt avantaj este schimbarea directiei de orientare a parului in cazul in care schimbi cararea de pe o parte pe cealalta, procedeu prin care vei castiga ceva volum in plus. Se potriveste celor cu fata rotunda, ovala sau cu fruntea inalta.

3. Par drept


Un stil foarte lejer pentru parul drept de lungime medie este cel cu carare pe o parte si laterale usor franjurate. O alta varianta este cea cu breton, dar  mai dificil de intretinut. O astfel de tunsoare se adapteaza foarte bine daca structura parului tau este groasa, firul de par fiind suficient de rigid incat sa se pastreze perfect drep si sa aiba un volum natural.

Pentru a pune in valoare liniile drepte, foloseste ceara de par cu ajutorul careia sa definesti suvitele ce iti incadreaza chipul. Parul tau trebuie sa fie perfect sanatos pentru acest gen de tunsoare.  

4. Parul ondulat


Parul ondulat se preteaza foarte bine pentru lungimea medie. Este excelent daca ai fata rotunda pentru ca va masca volumul fetei si iti va incadra perfect chipul. De asemenea, daca ai anumite trasaturi ascutite (de genul Sarah Jessica Parker), onduleurile care depasesc putin nivelul barbiei vor distrage atentia de la zonele proeminente.

Daca parul tau este drept, poti obtine cu ajutorul ondulatorului buclele pe care le doresti, dar numai pe termen scurt, pentru ca folosirea frecventa iti poate deteriora grav parul.

Sursa foto: hairstylesdesign.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 29 Feb 2012, 15:05
    fata prelunga par putin ondulat

    am fata prelunga nasul putin mai ascutit si parul put ondulat si destul de des,va rog sa imi sugerati ce tunsoare mi sar potrivi.multumiri..

    9
    5

  • monica pe 26 Iul 2011, 02:13
    eu am fata ovala si

    parul mediu dar este si rar si firul de par subtire si fara volum.ultima oara mam tuns bob,in fata mai lung si in spate mai scurt si pot sa spun k vine super ok imi da volum si pare mai natural .ilcercati si voi daca va ajuta cu ceva.

    5
    0

  • flory pe 8 Dec 2010, 23:07
    tunsori

    am parul foarte subtire si lipsit de volum.as vrea sa ma tund bob, credeti ca imi va da mai mult volum aceasta tunsoare?

    9
    6

  • Alina 29 pe 6 Iul 2010, 20:56
    Mai 1234567891011

    Tu crezi ca citeste cienva cearceaful ala de comment? Sincer, la cati "escroci exista pe lumea asta, nimeni nu se mai lasa indus in eroare de nimeni, cel putin asta cred. Poate la tine a avut relevanta ceea ce ai facut, am citit decat 2-3 randulete pe la mijloc, intr adevar....dar.....cine are bani acum, ii lipeste strasnic de portofel. Si dc sunt asa de stufoase lucrurile astea, de ce nu sunt mediatizate si legalizate? De ce in umbra? whatever. Dupa ce ca suntem si saraci si vai de noi, ne mai si mintim si escrocherim fara mila si jenaaaaa

    7
    0

  • maria pe 3 Iul 2010, 17:01
    par ondulat

    am parul ondulat dar am unele fire rebele care se ridica in toate directiile.....parul este pana la umeri....am fata rotunda:-?....ce coafura sau tunsoare mi s-ar potrivi??? astept raspuns va rog frumos

    0
    2

  • iuliana pe 7 Iun 2010, 21:01
    parul meu

    m-am tuns bob si acum trebuie sa-mi indrept parul in fiecare zi pt ca e ondulat ce sa fac ca sa nu-mi stric parul?

    14
    0

  • nimfajerry pe 23 Apr 2010, 16:12
    cuafuri pentru fata ovala

    pt fata ovala care tunsoare e ideala.nam reusit niciodata sa fiu multumita de tunsoarea mea.am parul mediu.va multumesc

    4
    3

  • crisadani pe 14 Apr 2010, 22:28
    problemele parului

    interesante si utile sfaturile pt infrumusetare.Pot ajuta cu sfaturi de ingrijire corecta a parului si scalpului

    3
    0

  • madutza pe 10 Apr 2010, 14:48
    am parul cu foarte mult volum

    as dori sa-mi dati o sugestie in legatura...cu ce tunsoare sa-mi fc....eu am parul foarte des...firul gros...shi plin de volum...shi nush cum sa ma tund:((:(((

    11
    0

  • 333ma pe 10 Apr 2010, 10:18
    :)

    Conteaza si forma fetei pentru alegerea tunsorii.Aveti ceva idei pentru un par mediu,drept si o fata rotunda?

    9
    0

  • nicolle_ellene pe 20 Mar 2010, 23:54
    model de tunsoare

    am parul mediu si foarte ondulat la varfuri iar eu as dorii sa ma tund bob....si cred k imi va fi greu sa-mi intretin parul pt bob,deoarece trebuie sa-l indrept foarte des si eu de obicei nu prea il indrept,imi place sa ma joc cu el prinzandu-l in diferite moduri...dar acum as dori o schimbare.ce sa fac???va multumesc anticipat

    1
    4

  • mirelabenny pe 18 Mar 2010, 20:02
    tunsori

    eu as vrea o tunsoare pt par mediu dar imi este foarte greu sa ma decid.am parul ff rar si ondulat daca se poate spune asa pt ca nu prea are forma.este ff uscat.cred ca ar prinde bine cateva sfaturi,tratamente.

    2
    0

  • inaheidy pe 22 Dec 2009, 18:08
    tunsori

    care din cele patru tunsori mi se potrivesc dak am fata ovala si fruntea lata?aaaa si parul meu e foarte des....

    3
    3

  • capsunika14 pe 19 Dec 2009, 18:10
    Tunsori si coafuri pentru parul lung

    Am parul cret..ceva la moda? ce fel sa imi fac parul?

    3
    1

  • ioana pe 23 Nov 2009, 15:03
    Tunsori si coafuri pentru parul mediu

    sunt super tari aceste sfaturi si mereu le citesc. sa stiti ca am urmat unele din sfaturile dvs si mi au folosit.

    2
    0

  • Raluca_S pe 21 Nov 2009, 02:50
    .

    Sa puneti si pentru parul lung!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod