Frumuseţea ta: Cum îţi aranjezi părul în prima zi de şcoală. 5 tutoriale!

Un nou an şcolar începe săptămâna viitoare. Aşa că m-am gândit să vă prezit câteva coafuri simple şi uşor de făcut, pe care le puteţi purta în primele zile de şcoală.

Nu sunt greu de realizat şi nici nu cer o foarte mare experienţă. Iar tutorialele postate pe youtube, de tinere din întreaga lume, ne prezintă pas cu pas ce avem de făcut pentru a obţine o coafură ce va atrage toate privirile. Sunt soluţia salvatoare şi pentru acele zile în care nu mai ştii cum să-ţi aranjezi părul, dar în care ai vrea să ai un look diferit.

Împletiturile sunt uşor de făcut şi nici nu necesită o foarte mare îndemânare. Iar partea şi mai bună este că poţi realiza foarte multe coafuri pornind de la o simplă coadă împletită.

Practic îţi poţi face cinci coafuri (pentru fiecare zi a săptămânii) cu care să atragi mereu privirile şi invidia colegelor. 

 

 

 

Cocurile dezordonate sunt soluţia perfectă pentru acele zile în care te grăbeşti şi nu ai timp să-ţi aranjezi părul. Prinse la spate, într-o parte sau în vârful capului, toate arată foarte bine. Nu ai nevoie decât de puţină răbdare şi câteva elastice de păr. Urmăreşte filmuleţele de mai jos şi învaţă cum să-ţi fac, pas cu pas, cocuri lejere perfecte pentru o zi de şcoală. 



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miruna pe 13 Sep 2013, 12:32
    :)

    Superbe aceste coafuri , chiar va pricepeti !!! :* :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod