Frumuseţe: 4 metode inedite să-ţi ondulezi părul fără căldură şi fără să te chinui

Ai cam toate aparatele de styling necesare şi tot nu reuşeşti să-ţi ondulezi părul? Lipsa de timp este de vină pentru asta, mai ales dacă nu eşti o persoană matinală şi la prima oră a dimineţii ultima ta grijă este folosirea ondulatorului.
Tocmai din această cauză, foarte multe fete s-au gândit la metode inedite de ondulare, fără aparate sau prea mult timp irosit în faţa oglinzii. Astfel a apărut ondularea peste noapte a părului cu ajutorul bentiţei, a cozilor răsucite sau chiar a şerveţelelor umede!

Iată câteva tutoriale care te vor învăţa cum să te trezeşti dimineaţa cu bucle senzaţionale:

Noduri de păr


O metodă absolut senzaţională de ondulare este înodarea părului. Este o tehnică pe care o poţi pune în practică cu mâinile goale: nu ai nevoie de elestice, agrafe, clame, bentiţe etc.
Îţi trebuie doar ceva antrenament până înveţi mişcarea.



Bentiţa


Ondularea cu ajutorul unei bentiţe este deja un truc clasic. Este foarte simplu de pus în practică şi ai nevoie doar de o bentiţă elastică. Umezeşte-ţi puţin părul, apoi răsuceşte fiecare şuviţă după bentiţă şi lasă-ţi părul aşa peste noapte.



Cozi răsucite


Împarte părul în două secţiuni şi răsuceşte fiecare coadă, apoi prinde-le în faţă. Împarte iar coada şi răsuceşte fiecare jumătate.
Dormi cu părul astfel prins, iar dimineaţă vei avea bucle senzaţionale.



Şerveţele umede


Te-ai fi gândit vreodată că şerveţelele umede pot fi folosite pentru ondularea părului? Ei bine, sunt tot ce ai nevoie pentru a obţine bucle perfecte. Împătureşte câte un serveţel apoi înfăşoară o suviţă de păr pe el, iar la final leagă-l la capete. Pentru că şerveţelele sunt deja umede, nu mai este nevoie să-ţi umezeşti părul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod